Flăcările Destinului Episoadele 25,26,27 (rezumat)

0 1,424

După ce o recunoaște pe Cicek, Ali îi spune că nu poate să o ierte pentru că l-a lăsat să creadă că a murit și pleacă fără să o asculte. Cicek vrea să meargă după el dar Tomris încearcă să o oprească. Cicek îi cere să o lase să vorbească cu el și îi promite că se va întoarce.
Tomris o duce cu mașina până la locul unde Cicek știa că Ali mergea de fiecare dată când era supărat. Când îl găsește, Cicek îi spune că l-a văzut cum și-a întors privirea când i-a privit prima dată fața arsă și exact din acest motiv i-a ascuns adevărul fiindcă știa că așa se va întâmpla.
Ali o îmbrățișează și îi spune că el o iubește la fel ca înainte și îi cere să plece împreună acasă. Cicek îi spune că nu poate pleca până nu rezolvă problema lui Atlas. Ea îi povestește cum copilul a salvat-o când a vrut să se sinucidă și de aceea este datoria ei să îl ajute.
Tomris îi spune lui Ali că Iskender a fost implicat în acel incendiu și va trebui să plătească dar nu au dovezi. De aceea s-a hotărât să vorbească cu jurnalistul care a scris știrea despre incendiu fiindcă crede că sigur el știe ceva. Ali îi spune că el îl cunoaște pe Ozan și o va duce la el.

Cemre scapă din mâinile lui Celebi și de data aceasta.
Ea îl minte că merge în casă pentru a-și lua geanta și apoi va merge cu el acasă. Celebi îi spune că o însoțește iar ea este de acord dar când ajunge în fața ușii reușește să intre repede în casă și să închidă ușa. Casa avea o ușă comună cu casa lui Ozan. El îi deschide ușa iar ea fuge în stradă și reușește să scape. Mai târziu Ozan și Omer o gasesc într-o casă de la marginea străzii.
Iskender îl răpește pe Ali.

Tomris află de la Ozan că și Celebi a fost vinovat de acel incendiu.
Ozan o duce pe Tomris la Cemre și se unesc cu toții împotriva lui Celebi.
Tomris își amintește că cu mulți ani în urmă înainte ca Celebi să se căsătorească cu Cemre, el avea o iubită cu care trebuia să se căsătorească și a dus-o la ea la spital in stare gravă pe motiv că a avut un accident. Tomris găsește la spital dosarul acelei femei dar Celebi află și o amenință că îl va elibera pe Bulent și îl va ajuta să primească custodia lui Atlas.
Tomris îi promite că nu va face nimic împotriva lui, dar nu renunță la planul de a se răzbuna pe el și pe Iskender și pleacă la Ankara la un vechi prieten, Kenan și îi cere ajutorul împotriva familiei Kayabeyli.

Cemre era în pericol să fie prinsă de oamenii lui Celebi dar patroana ei care o angajase la cafenea cu câteva zile înainte o ajută să scape.
Celebi se teme ca Cemre să nu afle unde o ține pe Esin și îi dă ordin lui Adnan să o mute imediat în altă casă. Cicek aude discuția lor și o anunță pe Ruya.
Cemre împreună cu Ruya, Ozan și Omer au reușit să ajungă la timp acasă la Esin.
Esin era paralizată la pat. Cemre îi spune că știe ce i-a făcut Celebi și o roagă să îi fie martoră pentru a o a ajuta să scape de el. Esin îi spune să îl întrebe de copilul aruncat la coșul de gunoi, în felul acesta el va face un pas înapoi. Discuția lor este întreruptă fiindcă apare Adnan cu poliția iar Cemre este nevoită să meargă cu ei acasă la Celebi.
Celebi o aștepta foarte sigur pe el și îi spune că ea nu va putea avea o viață fără el, dar Cemre îl amenință că dacă nu va renunța la custodie va spune tuturor povestea unui copil aruncat la gunoi.
Prietenii ei împreună cu Ruya o așteptau în fața porții. Cemre îi îmbrățișează bucuroasă și le spune că a reușit să îl convingă pe Celebi să o lase liberă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.