Flăcările destinului Episoadele 31,32,33 (rezumat)

0 1,400

După declarația pe care a dat-o presei, Cicek merge împreună cu Iskender la poliție și îl denunță pe Ali că el a fost cel care l-a rănit pe Iskender și le spune adresa unde îl pot găsi. Înainte de asta, Iskender a amenințat-o că va trebui să facă cum vrea el dacă vrea ca Ali să trăiască și i-a promis că dacă îl va asculta, în câteva ore Ali va fi eliberat.

Ali a fost reținut de poliție și declară că nu știe cine l-a răpit fiindcă a fost și el amenințat de oamenii lui Iskender că dacă va spune adevărul, cea care va suferi va fi Cicek.
Înainte de a da declarația presei, Cicek a reușit să vorbească cu Tomris la telefon. Tomris o sfătuiește să facă tot ce îi va cere Iskender pentru a-l salva pe Ali, dar să nu spună nimănui că Shimal a murit fiindcă a vorbit cu Kemal și într-adevăr Iskender și Celebi sunt vinovați de acel incendiu, dar le trebuie dovezi și dacă ea nu va spune nimănui adevărul despre Shimal, îi va da timp pentru a găsi dovezi împotriva lor.
Ruya o așteaptă pe Cicek în fața casei lui Tomris. Când se întoarce Cicek, cele două prietene se îmbrățișează apoi intră în casă iar Cicek îi povestește prin câte a trecut după acel incendiu.
Cemre este devastată de când Gunes a plecat de la ea. Patroana ei o sfătuiește să își caute un al doilea loc de muncă și să adune bani pentru a-și cumpăra o casă mai bună, în felul acesta Gunes ar accepta să stea cu ea. Cemre este hotărâtă să lucreze și în timpul liber.

Cu ajutorul lui Celebi, Bulent este eliberat. Celebi îl însoțește acasă la Tomris și Bulent îl ia pe Atlas.
Cicek știe că Iskender a iubit-o foarte mult pe Shimal și știe că ține foarte mult la Atlas și îi cere ajutorul. Îl roagă să vorbească cu Celebi și să îl aducă înapoi pe Atlas.
Iskender încearcă să îl convingă pe Celebi să ia copilul de la Bulent dar Celebi nici nu vrea să audă.
Tomris se întâlnește în secret cu Kenan și îi spune că trebuie să se grăbească să găsească dovezi împotriva lui Celebi.
Tomris apelează la Ozan și Omer iar ei reușesc să găsească dovezile de care Tomris avea nevoie.

Tomris merge acasă la Bulent și îi propune să îi de-a toată averea ei în schimbul custodiei lui Atlas. Bulent este de acord și merg împreună după Atlas la un hotel unde el îl lăsase, dar când ajung acolo Atlas lipsea.
Între timp Iskender a fost la hotel și l-a luat pe Atlas și la dus acasă la Cicek.
La cererea lui Celebi, o angajată de-a lui Tomris o denunță că a adus-o pe Cicek în casă exact la câteva zile după incendiu, contrar declarației lui Tomris că Cicek a stat în spital până la vindecare. Tomris este reținută la poliție și ea cere ca Celebi să o reprezinte ca avocat dar el refuză. Omer îl sfătuiește să fie avocatul ei, altfel va avea probleme fiindcă Tomris are ceva dovezi care i-ar crea probleme.
Celebi merge să vorbească cu Tomris și îi spune că a ales tabăra greșită și de aceea nu o va ajuta. Tomris îi arată dovada prin care poate să îl distrugă pentru toată viața atât pe el cât și pe Iskender. Celebi nu are de ales și acceptă să o ajute.
Ruya și Omer se împacă. El îi spune că o iubește și o sărută.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.