Flăcările destinului Episoadele 37,38,39 (rezumat)

0 1,414

Ruya a aflat că Kenan a fost implicat și el în acel incendiu.
Iskender îi spune lui Celebi că Kenan știe prea multe despre ei și îi poate trăda și îl roagă să îl convingă pe Kenan să tacă dar să nu-i facă rău. Celebi îi promite că nu îi va face nimic rău lui Kenan.

Cicek a fost operată. Tomris o duce acasă la ea și o îngrijește.
‌Ozan primește împrumutul de la unchiul său, în schimb, va lucra ca asistent al lui până își va plăti datoria.
Cemre rămâne cu Gunes fiindcă avea febră.
Ozan merge la cămătar să îi ducă banii dar el nu vrea să îi ia banii și îi spune că Celebi i-a achitat datoria. Ozan merge la Celebi acasă și îi duce banii și este surprins să o vadă pe Cemre acolo. Celebi îi spune că i-a plătit el datoria fiindcă nu vrea ca Cemre să rămână pe drumuri, dar Ozan îi aruncă banii și pleacă.

Ruya este lângă Cicek când i se dau jos pansamentele. Operația a reușit iar Cicek plânge de bucurie. Atlas crede că acum ea va pleca de la el și merge mâhnit în camera lui. Cicek îi promite că nu îl va părăsi niciodată chiar dacă va fi vindecată.

Omer îl ascunde pe Kenan într-un loc sigur pentru a nu fi găsit de Celebi.
Cicek merge să îi facă o vizită lui Ali iar el este surprins să vadă că după operație, fața ei arată ca înainte de incendiu.
Iskender o roagă pe Cicek să îl ajute să îl găsească pe Kenan înaintea lui Celebi, altfel Celebi îl va ucide.

Cemre află de la mama lui Celebi că Esin este în Elveția pentru tratament. Cemre speră că o va găsi și va putea discuta cu ea din nou despre trecutul ei cu Celebi.
Iskender îl găsește pe Kenan și vrea să îl ducă în altă parte pentru a-l proteja de Celebi, apoi să îl trimită cât mai curând în străinătate. Celebi își trimite oamenii și îl iau pe Kenan forțat din mașina lui Iskender.
Omer cu Ozan și Ruya îl găsesc mai târziu pe Kenan împușcat iar lângă el era un pistol și un bilet.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.