Flăcările destinului Episoadele 58,59,60 (rezumat) Omer o cere în căsătorie pe Ruya

1,348

Ruya este foarte dezamăgită de Omer că i-a bătut pe colegii lui Serkan în restaurant și a făcut-o de rușine în fața lor. Omer vrea să îi explice de ce s-a enervat pe ei dar ea nici nu vrea să stea de vorbă cu el.
Omer pleacă acasă iar pe drum se întâlnește cu Zeynep. Zeynep vede că este rănit la mână și îi spune că trebuie să îl panseze dar el o refuză. Mai târziu Zeynep îl găsește pe Omer la magazin și îi duce un pansament și îi bandajează mâna. Când pleacă se întâlnește la ușă cu Ruya. Pe Ruya o deranjează că Zeynep a ieșit din magazin la acea oră târzie. Se ceartă cu Omer și merge să doarmă acasă la Cicek.

A doua zi Omer merge la Ruya la birou fiindcă era îngrijorat pentru ea dar când ajunge acolo o găsește râzând cu Serkan. Omer pleacă iar Ruya merge după el afară dar sfârșesc prin a se certa.

‌Bulent îl ia pe Atlas. Cicek îl sună pe Iskender și împreună plănuiesc cum să îl convingă pe Bulent să renunțe la Atlas.
‌Bulent îi cere lui Cicek o sumă foarte mare de bani în schimbul lui Atlas. Iskender ia de la companie acea sumă de bani și i-o duce lui Cicek pentru a-i da a doua zi lui Bulent dar din cauza aceasta Iskender are probleme cu Celebi și riscă să își piardă locul de la conducerea companiei.

Celebi insistă din nou ca Cemre să se mute în camera lui dar ea îl roagă să îi mai dea puțin timp. El este de acord dar o avertizează că nu vrea să aștepte mult.
A doua zi dimineața, Cemre ia masa împreună cu el și se preface că este de acord cu el. Cemre îi spune că și-a dat seama că el a avut dreptate și a renunțat să mai lupte și să piardă de fiecare dată. Îl roagă să o lase să meargă să o vadă pe Tomris fiindcă vrea să își ceară scuze de la ea pentru necazurile pe care el i le-a făcut. Celebi este de acord cu condiția ca Adnan să o însoțească.
Tomris o sfătuiește să cumpere niște sedative de la farmacie și să i le dea lui Celebi, în felul acesta el va fi mai calm iar ea va fi protejată.
La întoarcere acasă, Cemre îi spune lui Adnan că o doare capul și intră la farmacie să își ia un calmant, în felul acesta ea reușește să cumpere medicamentele.
Seara, la cină ea reușește să i le pună în băutură.

Arzu merge la Cicek și îi spune că Iskender este îndrăgostit de ea și din acea cauză el nu mai gândește ce face. Îi cere să stea departe de el fiindcă din cauza ei deja este pe cale de a-și pierde compania din cauza că i-a dat acei bani pentru a-l recupera pe Atlas.
Cicek îi duce banii lui Iskender și îi spune că va rezolva ea cumva și îl va scăpa pe Atlas, dar vrea ca el să îl distrugă pe Celebi așa cum i-a promis. Iskender ia banii și face o investiție pentru companie. În felul acesta scapă de acuzațiile lui Celebi și rămâne la conducerea firmei.
Cicek face o înțelegere cu Bulent pentru a i-l da pe Atlas. Îi promite că a doua zi va transfera proprietățile lui Tomris pe numele lui. Cicek îl ia pe Atlas și îl duce acasă. A doua zi ea îl așteaptă pe Bulent să semneze documentele așa cum s-au înțeles dar Bulent nu a mai ajuns fiindcă a fost răpit de Iskender.

‌Omer și Ozan iau cina la restaurant. Ozan pleacă iar Omer mai rămâne și începe să bea. Zeynep era cu prietenele ei la altă masă și merge la el. Zeynep îi spune că îl iubește.
‌Omer o conduce acasă iar când ajung în fața ușii, Zeynep îl roagă să mai rămână cu ea câteva minute. Zeynep îl sărută iar Ruya trecea pe acolo exact în momentul acela și îi vede. Pleacă plângând iar Omer fuge după ea dar Ruya ia un taxi și pleacă acasă.
A doua zi Omer merge la Cicek acasă să vorbească cu Ruya.
Omer o cere pe Ruya în căsătorie.

Celebi invită la cină pe Dursun, un tip cu care face afaceri murdare de mult timp. Cemre participă și ea la cină și este foarte amabilă așa cum îi cere Celebi, dar după cină ea se preface că pleacă în cameră și le ascultă conversația, în felul acesta află ziua în care urma ca ei să facă tranzacția.
A doua zi dimineața, Cemre merge sa se întâlnească cu Ozan pentru a-i spune ce a aflat.
Ea îi spune ce a aflat despre Celebi, apoi îi spune că îl iubește dar nu vor putea fi împreună fiindcă chiar dacă va divorța de Celebi el îl va ucide. Când pleacă, Cemre deschide ușa plângând. Ozan o îmbrățișează și o sărută.
Celebi a urmărit-o și chiar atunci a ajuns și nu îi venea să creadă ceea ce vede.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.