Flăcările destinului Episoadele 67,68,69 (rezumat)

1,463

Cemre îi mulțumește lui Esin Ece că a depus mărturie împotriva lui Celebi și a ajutat-o să obțină custodia lui Gunes. Cemre și prietenii ei îi promit că nu o vor lăsa singură niciodată.
Celebi își dă seama că Iskender l-a trădat și vrea să se folosească de Ruya pentru a se răzbuna pe el.
Celebi îi spune lui Ruya că vrea să o ajute să îl găsească pe cel care l-a ucis pe Kenan. Îi spune că are acasă în seif dovada iar menajera lui o așteaptă. Ruya merge împreună cu Omer și găsesc în seif o filmare cu Iskender când a fost să îl ia pe Kenan din locul în care Ozan și Omer l-au ascuns de Celebi.
Mai târziu, oamenii lui Celebi i-au așteptat și l-au răpit pe Kenan dar Ruya nu avea de unde sa știe adevărul.
Ruya il denunță pe Iskender iar el este atestat. Cicek merge să vorbească cu Iskender iar el îi spune ce s-a întâmplat atunci cu adevărat. Cicek îi spune lui Ruya că Iskender nu este vinovat fiindcă el a încercat doar să îl protejeze pe Kenan de Celebi, iar ea este vinovată fiindcă i-a spus lui Iskender locul unde se afla Kenan. Ruya se supără foarte tare pe Cicek și o învinovățește pentru tot ce s-a întâmplat dar până la urmă își dă seama că Iskender este nevinovat și își retrage plângerea.
Iskender urma să fie eliberat, dar avocatul lui Celebi află de la oamenii lui Iskender că Bulent a fost ucis.

Ruya închiriază o casă pentru ea și pentru Cemre în apropierea casei lui Ozan.
Serkan îi oferă lui Ruya un loc de muncă mai bine plătit în Izmir. El îi propune să lase totul în urmă și să înceapă acolo o viață nouă. Ruya nu este hotărâtă să plece dar îi spune că o să se mai gândească.
Zeynep încearcă să îl recâștige pe Omer dar el îi spune că o iubește pe Ruya.

Ozan îi spune lui Cemre că ar fi fericit dacă într-o zi va accepta să se căsătorească cu el și o așteaptă cât va fi nevoie.
Cicek este arestată pentru uciderea lui Bulent.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.