Flăcările destinului episoadele 13,14,15 (rezumat)

0 1,580

După interviul pe care l-a dat ziariștilor, Cemre merge să depună plângere împotriva lui Celebi. După aceea merge la școală pentru a se întâlni pe ascuns cu Gunes și pentru a-i explica situația, dar nu reușește să vorbeasca cu ea fiindcă Celebi o aștepta. Ea îi spune că nu va mai dura mult și o va lua pe Gunes dar el foarte disprețuitor o întreabă de unde va avea bani să o întrețină, apoi pleacă.
Cemre ia un taxi pentru a se întoarce acasă la Ozan dar își dă seama că mai are puțini bani și coboară din taxi și ia autobuzul.

Iskender merge să o vadă pe Simal. Cicek era în grădină. Ea când îl vede începe să se enerveze și îi reproșează că din cauza lui a ajuns în situația asta. În tot acest timp ea își ține fața acoperită să nu o recunoască. Tomris intervine și o trimite pe Cicek  în cameră dar Bulent vede scena de pe balcon și bănuiește că ascunde ceva.
Tomris o întreabă mai târziu ce rău i-a făcut Iskender iar ea îi spune că pentru a se salva pe el a împins-o în foc și așa au făcut și alți bărbați, s-au salvat pe ei iar femeile au fost lăsate acolo. Îi mai spune și că Simal a murit fiindcă a fost călcată în picioare de cei care au reușit să se salveze.

Omer merge să îi ceară socoteală lui Iskender pentru că l-a calomniat dar nu poate ajunge la el fiindcă Iskender le-a dat ordin oamenilor lui să nu îl lase să intre în clădire. Iskender îl privea de pe geam.
El le lasă un bilet cu adresa și le spune că îl așteaptă la magazinul lui. Apare Ruya și încearcă să îl calmeze pe Omer apoi îl duce la un restaurant.
Când pleacă sunt filmați de ziariști.
Din cauza că Ruya băuse puțin, a adormit în mașină iar Omer neștiind ce să facă a dus-o acasă la el.
Când pleacă sunt filmați de ziariști. A doua zi Kenan o ceartă și îi interzice să se mai vadă cu Omer.

Atlas o vede tristă pe Cicek și o îmbrățișează și îi sărută mâna, apoi îi duce bomboane pentru a o înveseli. Ea este impresionată de gestul copilului și încet, încet încep să se împrietenească.

Seher, mama lui Ozan este bucuroasă că Cemre a plecat. Ozan era îngrijorat pentru Cemre și pleacă să o caute fiindcă se înserase dar o găsește în fața ușii.
Cemre află că nu i se va publica declarația pe care a dat-o presei  împotriva lui Celebi. Ozan îi zice că se aștepta la asta fiindcă știau că Celebi avea relații și îi zice că va trebui să aibă răbdare  iar ea îi spune că nu se va lăsa și va lupta mai departe.
Cemre rămâne în continuare în casa lui Ozan până va reuși să își găsească un serviciu și o casă în chirie.
A doua zi Cemre merge la Kenan, tatăl lui Ruya care este unchiul ei să îi ceară moștenirea pe care i-a lăsat-o tatăl ei dar el îi spune că nu mai are nici un ban din ce i-a lăsat fratele lui. Ea își dă seama că nu o ajută din cauza lui Celebi.
Ruya o ajută pe Cemre ca știrea ei să fie auzită și apar multe persoane care sunt de partea ei.

Celebi dă o declarație la știri că Cemre este bolnavă mintal și de aceea a plecat de acasă și când este întrebat dacă îi dă voie să o vadă pe Gunes, el răspunde că poate să o vadă oricând dorește. Cemre merge acasă să vorbească cu Gunes și să îi spună că în curând va rezolva și o va lua cu ea. Celebi o lasă pe Cemre să o vadă iar Cemre îi spune că nu se va lăsa și va demonstra tuturor că ceea ce a spus la TV a fost doar teatru. Celebi o lasă intenționat să o ia pe Gunes după care îi spune șoferului că o va lăsa să ajungă în fața casei lui Ozan apoi va chema avocații și o vor lua pe Gunes. Între timp Cemre ajunge cu Gunes acasă la Ozan și o sună pe Ruya pentru a-i cere ajutorul. Ruya îi spune să o aștepte fiindcă merge să le ia de acolo și le va duce la un hotel până va rezolva să îi închirieze o casă.
Din păcate Ruya ajunge prea târziu fiindcă Celebi avea dreptul legal și a luat-o pe Gunes. Cemre rămâne plângând dar apare Ruya și îi spune că nu mai e singură și îi promite că ea o va ajuta să obțină custodia lui Gunes.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.