Flăcările Destinului Episoadele 16,17,18 (rezumat)

0 949

Ruya merge la hotel să închirieze o cameră pentru Cemre dar când vrea să plătească află că toate cardurile îi sunt blocate. Ruya îl sună pe Kenan să îl întrebe ce se întâmplă dar el îi spune că nu știe nimic și îi promite că va rezolva situația.
Kenan își dă seama că toate acestea s-au întâmplat din cauza lui Celebi. A doua zi Celebi îi spune că este foarte supărat pe el fiindcă Ruya o ajută pe Cemre și îi cere să îi interzică să se mai întâlnească cu Omer.

Kenan merge la magazinul lui Omer și îi mulțumește pentru că i-a salvat viața fiicei sale, dar îi cere să se gândească bine fiindcă o relație cu Ruya este imposibilă fiindcă el nu i-ar putea oferi un viitor bun decât o viață de cerșetor.
Înainte cu o seară Omer a fost bătut de oamenii lui Iskender iar acum Omer este foarte hotărât să dovedească că Iskender a fost vinovat de incendiul petrecut la muzeu.
Merge cu Ozan acasă la Sultan, femeia care declarase că Omer le-a salvat viața. Ei află de la ea că Selim, omul lui Iskender i-a dat bani pentru a nu spune că atunci când a izbucnit focul cineva a închis ușa să nu poată ieși nimeni afară.

Ali demisionează de la serviciu și vrea să plece departe pentru a o uita pe Cicek dar Ruya îl convinge să rămână. Îi spune că mătușa ei Tomris are nevoie de șofer și merg împreună la ea acasă pentru interviu. Ali așteaptă afară iar Ruya intră să vorbească cu Tomris să îl angajeze.
Tomris refuză pe motiv că acela nu este un loc potrivit pentru Ali. Cicek își pune masca pe față și iasă afară. Ea îl privește de la distanță pe Ali și începe să plângă.
Bulent o vede și își dă seama că există ceva ciudat la mijloc și îl cheamă pe Ali și îl întreabă ce caută acolo iar Ali îi spune că a fost pentru interviu. Bulent îl angajează el pe Ali ca șofer pentru Shimal și îi dă o cameră pentru a locui cu ei în casă.

Ozan o ajută pe Cemre să închirieze o casă lângă locuința lui.
Ajutată de Ruya, Cemre intentează divorțul și adună dovezi medicale că nu are boli psihice.
Omer și Ozan ajutați de Cemre obțin dovezi că Celebi și Iskender sunt vinovați de incendiu. Când Celebi și Iskender sunt reținuți de poliție, Cemre aștepta în stradă în fața casei. Ea îl privește pe Celebi cu mare dispreț.
Celebi își amintește că ea cunoștea multe despre afacerile lui și își dă seama că ea l-a trădat.
Ruya merge acasă și vede casa goală fiindcă creditorii au luat toate bunurile. Bineînțeles că asta s-a întâmplat din ordinul lui Celebi.
Kenan vrea să se împuște dar Ruya ajunge la timp și îl oprește.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.