Flăcările Destinului Episoadele 19,20,21 (rezumat)

0 1,019

Cemre prinde momentul când Gunes rămâne singură și reușește să vorbească cu ea. Îi promite că într-o zi va veni să o ia și vor pleca liniștite din acea casă fără să mai fie nevoie să fugă sau să se ascundă.
Ruya ajunge la timp pentru a-și salva tatăl. Kenan îi spune că sunt ruinați fiindcă a pierdut toată moștenirea lăsată de mama lui și își cere iertare de la ea.
Ali se întoarce în cameră fiindcă și-a uitat portmoneul și o găsește pe Cicek acolo cu desenul lui Atlas în mână. El îi spune că acel desen l-a găsit îngropat în mormântul lui Cicek și de atunci nu mai are liniște fiindcă bănuiește că Atlas l-a desenat dar nu știe cine l-a pus acolo și care e motivul. Apare Bulent și o întreabă ce caută acolo iar ea îi spune că a venit să îi dea lui Ali un ac de cravată pe care îl pierduse în hol.

Celebi și Iskender au fost eliberați din lipsă de dovezi.
Celebi plănuiește să se răzbune pe Ozan și pe Omer în așa fel încât să nu bănuiască nimeni că el este implicat.

Ruya o roagă pe Cemre să îl primească în casa ei și pe Kenan până își găsesc o casă. Cemre îl primește și îl încurajează să lupte și să se ridice de unde a căzut. A doua zi el se hotărăște să plece în Ankara unde are niște cunoștințe care i-ar putea ajuta. Ruya rămâne cu Cemre.

Ali află că Iskender este vinovat pentru ce i s-a întâmplat lui Cicek. El vrea să meargă la Iskender să îi ceară socoteală dar Ozan și Omer îl opresc și îi spun să aibă răbdare că împreună vor reuși și îi promite că vor fi pedepsiți toți cei vinovați.
Celebi trimite niște tipi înarmați la Omer la magazin să mintă că tatăl lui datorează o sumă mare de bani la cazino. Ruya și Ozan erau acolo. Tipii aceia sparg câteva lucruri din magazin și îi spun lui Omer să își plătească datoria până a doua zi altfel se vor întoarce și vor face daune mult mai mari.

Pentru a face rost de bani, Ruya își vinde o parte din haine la un magazin second hand si îi dă banii lui Cemre. Casa în care locuia Cemre aparținea mamei lui Ozan, iar cu banii de la Ruya Cemre plătește chiria pentru un timp.

Ali face în așa fel încât Iskender să creadă că Shimal vrea să îl vadă și că îl așteaptă la cină. Când ajunge Iskender acasă la Shimal, Ali îl așteaptă afară și îl înjunghie în spate. Tomris vrea să îl denunțe pe Ali dar Cicek o amenință că dacă va face asta atunci și ea îi va dezvălui secretul.Tomris nu are de ales și îi spune că va păstra secretul cu condiția că ea își va ține promisiunea.
Iskender este dus la spital și este operat iar pentru a fi salvat își pierde un rinichi.
Cicek îl ascunde pe Ali apoi îi cere ajutorul lui Ruya. Ruya merge împreună cu Omer după Ali și îl duc la magazinul lui Omer.
A doua zi urmează ca Cemre să meargă la comisie pentru a obține raportul că este sănătoasă psihic. Celebi își trimite omul la un medic care va face parte din comisie pentru a-l convinge să falsifice documentul dar Cemre reușește să îl filmeze pe omul lui când intră în cabinet.

Mama lui Ozan este avertizată de doi tipi că are niște datorii vechi și trebuie să le plătească altfel își va pierde casa. Ei îi cer să semneze un act. Ozan încearcă să facă rost de bani. Omer vrea să îl ajute și merge să joace la cazino. El câștigă o sumă mare de bani dar niște tipi puși de Celebi îl atacă. El reușește să fugă dar este împușcat în spate. Cu greu ajunge în cartierul său iar Ruya îl găsește căzut jos și într-o stare critică.

Bulent bănuiește că Cicek nu este Shimal și încearcă să îi ia masca de pe față.
Tomris își dă seama că trebuie să scape neapărat de el.
Tomris îi spune lui Celebi că știe cine l-a rănit pe Iskender. Ea pune arma cu care a fost rănit Iskender în camera lui Bulent. După ce Bulent este reținut de poliție, Tomris îi arată lui Cicek o înregistrare video cu Ali când îl rănește pe Iskender și o amenință că dacă se va răzgândi vreodată, Ali va avea de suferit.
Celebi o aștepta pe Cemre în fața cabinetului unde ea era programată pentru comisie.
Scopul lui era ca ea să își piardă calmul, în acest fel ea ar obține un diagnostic negativ.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.