Flăcările destinului din 29 iulie la Happy Channel

0 2,473

Postul de televiziune Happy Channel va aduce, în premieră, un nou serial turcesc intitulat Flăcările destinului / Alev Alev. Producția va putea fi urmărită din 29 iulie, în zilele de joi și vineri de la ora 20:00.
Serialul ‘Flăcările destinului’ este remake-ul producției franţuzeşti ‘Le Bazar de la Charité’ care are la bază evenimente reale petrecute în Parisul anilor 1880, atunci când un incendiu devastator a distrus vieţile a numeroase persoane.

În rolurile principale sunt Demet Evgar (Cemre), Hazar Ergüçlü (Çiçek), și Dilan Çiçek Deniz (Rüya). Din distribuție fac parte și alte nume cunoscute de iubitorii serialelor turcești precum: Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven și Zuhal Olcay.

În centrul poveștii se află trei femei puternice, cu povești complet diferite, a căror vieți se schimbă foarte mult în urma unui incendiu.
O producție Ay yapım, cu un scenariu de Burcu Görgün Toptaş (a scris și Dragoste infinită și Kuzgun) și regizat de Ahmet Katıksız, serialul Flăcările destinului este o poveste fascinantă despre regăsire, continuarea drumului, căutarea dreptății și a dragostei adevărate.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.