Golden boy episoadele 87-89 (rezumat)

6,898

Ferit nu o lovește pe Seyran și își cere scuze pentru că a ridicat mâna la ea.
Seyran îi spune că nu vrea să trăiască viața pe care a avut-o mama ei care tot cu o palmă a început și îl părăsește.
El îi spune că exagerează și că nu a vrut să o lovească dar dacă pleacă acum, nu va merge după ea ca înainte. Și ea îi spune că nici ea nu se va mai întoarce la el.

Ifakat se întâlnește cu Pelin și cu mama ei și îi spune că ea este o noră mult mai potrivită pentru familia lor și că o va ajuta să se căsătorească cu Ferit.

Seyran se duce acasă la familia ei. Mama și mătușa ei îi spun că acesta nu este motiv de despărțire dar ea este hotărâtă să divorțeze.

Ifakat îl sună pe Halis și îi spune că Seyran a plecat de acasă. Halis o sună pe Seyran și îi spune să se întoarcă până seara. Este ferm și nu acceptă un refuz dar Seyran îi spune că Ferit a ridicat mâna la ea și că nu se mai întoarce niciodată la el.
Halis se înfurie grozav pentru că a îndrăznit să îi închidă telefonul. Îi spune lui Kazim să meargă acasă, să îi bage mințile în cap altfel nici el nu mai are ce căuta în firma lui.

Kazim se duce acasă furios și o bate pe Seyran care refuză să se întoarcă la soțul ei. Îi spune că o lasă o zi să își revină dar următoarea zi, o va duce la Ferit.

Ferit este tare bulversat. Orhan îl sfătuiește să divorțeze iar Ifakat îi spune și ea că dacă vrea să se despartă de Seyran, ea îi va fi alături și îl va convinge pe Halis să accepte pentru că a văzut că Seyran nu îl iubește și că nu sunt fericiți împreună.
Îi spune și că Abidin și Suna sunt împreună și că Seyran probabil știe și au ascuns toți de el.

Ferit îi spune vorbe grele lui Abidin și îl lovește.
Abidin crede că Sultan i-a spus și o atacă iar muncitorii de la vilă abia o scot din mâinile lui.
După aceea Abidin demisionează.
Ifakat se folosește de incident ca să îl pună pe Latif într-o lumină proastă în fața lui Halis pentru că nu știa.

Pețitorul lui Suna, Safet, a lăsat impresia că este un om bun dar acasă este violent. Îi spune bunicului său, pe care îl cheamă tot Safet, că o place pe Suna și vrea să se căsătorească cu ea neapărat.
Bătrânul, care în trecut a pețit-o pe Hatuç și este în scaun cu rotile în urma unei lupte cu Halis, îl sună pe Kazim și stabilesc să meargă să o ceară pe Suna.

Zerrin vorbește de data aceasta cu Kazim și îi spune că Ferit oricum va divorța de Seyran mai devreme sau mai târziu.
Flirtează cu el și îi spune că știe un avocat bun care îi va obține câți bani dorește la divorț.
După ce vorbește cu ea, Kazim se duce acasă și o întreabă pe Seyran dacă este hotărâtă să divorțeze. Mai mult din încăpățânare, ca să îi arate lui Ferit că nu se întoarce la el, Seyran spune că vrea să divorțeze.
Atunci Kazim se duce la Halis și îi dă de înțeles că vor deschide procesul de divorț și că se așteaptă să câștige o compensație mare.
Ferit se aștepta ca Kazim să i-o aducă pe Seyran și când aude despre divorț, merge după ea și îi spune să se întoarcă acasă dar Seyran îi spune că nu se întoarce la el.
Kazim îi dă o palmă lui Ferit care îi reproșează bogăția pe care a pretins-o la nunta lor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.