Golden boy episoadele 36-38 (rezumat)

11,667

Ferit și ceilalți îi conving pe Kazim și pe Halis că fotografia este veche.
Halis îi dă o singură șansă lui Ferit să îi spună adevărul și dacă este sincer, va încheia subiectul pentru totdeauna și nu îl va pedepsi. Totuși Ferit se teme să îi spună.

Kazim îi cere lui Yusuf să îl informeze despre tot ce se petrece la vilă și i le încredințează pe Seyran și pe Suna.
Ferit îi vede vorbind și se înfurie foarte tare. Îi spune lui Seyran că nu ar fi surprins dacă Kazim ar ști despre relația lor.

Ferit îl găsește pe jurnalistul Taylan și merge să vorbească cu el. Se abține cu greu să nu îl lovească dar Taylan îl provoacă spunând că în curând Seyran îl va înșela și el va fi cel care publică știrea. Ferit îl ia la bătaie și iubita lui Taylan îi fotografiază.
Mai târziu Taylan îi trimite fotografia lui Abidin apoi își închide telefonul ca să nu îl poată contacta. Ferit așteaptă să vadă dacă îl va denunța sau îl va șantaja pentru bani în schimbul fotografiei.

Din ce a vorbit cu jurnalistul, Ferit a înțeles greșit că Pelin i-a spus că este fosta lui iubită. Se duce la ea foarte supărat dar Pelin îi spune că nu a vorbit nimic cu el.
Seyran ascultă cearta lor de afară. Pelin spune cum Ferit i-a pus și ei întrebări despre trecutul ei și cum a controlat fiecare aspect al vieții ei încât a ajuns să îi fie teamă să iasă în oraș cu prietenii ca să nu îl supere.
Pelin îi spune și că Seyran a avut un trecut și un iubit înaintea lui și că pe ea nu va putea să o controleze la fel cum a făcut cu ea.
Ferit se înfurie și se întoarce acasă și îl lovește pe Yusuf.
Atunci Yusuf merge la Kazim și îi spune că fotografia din club este recentă și că Pelin este iubita lui Ferit.
De data aceasta, Kazim vorbește întâi cu Halis și îi spune că o va lua pe Seyran acasă.
Halis îi cere să-i dea câteva ore la dispoziție ca să afle dacă este adevărat.
Apoi Halis o întreabă pe Seyran dacă fotografia este veche sau recentă și dacă soțul ei merge serile în cluburi. Îi promite că îi va permite să studieze dacă îi spune adevărul. Când Seyran îi răspunde că fotografia este recentă, Halis îi mustră pe toți din familie pentru greșelile lui Ferit și îi dă o palmă lui Ferit.

În versiunea originală a serialului, acesta este episodul 12.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.