Golden boy episoadele 39-42 (rezumat)

8,818

Seyran îi spune lui Halis că fotografia din club este recentă și Halis îi dă o palmă lui Ferit. După aceea Ferit pleacă de acasă și nimeni nu îl poate găsi.
Seyran îi spune lui Abidin că nu se aștepta să se întâmple asta și că i-a spus lui Halis pentru că s-a panicat când a întrebat-o și s-a gândit că deja știe. Ea spera că dacă îi spune toată povestea, Halis îl va opri pe jurnalist să depună plângere împotriva lui Ferit.

Yusuf îl anunță pe Kazim despre cele întâmplate. Kazim merge după Seyran și după Suna și din moment ce Halis spune familiei să nu intervină, nimeni nu îl poate împiedica.
Le pedepsește pe amândouă, pe Seyran pentru că nu și-a putut păstra soțul, iar pe Suna din cauza banilor cheltuiți cu ea.

Abidin se duce la casa jurnalistului care a dat startul evenimentelor și îl bate. De teamă, iubita lui îl salvează dându-i lui Abidin toate pozele și copiile lor.
Jurnalistul depune plângere și Abidin este arestat.

Ferit merge cu Pelin la casa de vacanță a familiei ei.
S-a hotărât să plece în America definitiv. Pelin vrea să meargă cu el dar Ferit îi spune că este mai bine pentru amândoi să se despartă.
A doua zi dimineața are zborul.
Pelin îi trimite un mesaj lui Seyran și îi spune să încerce să îl oprească fiindcă ea nu reușește.

Seyran reușește să iasă din casă pe furiș iar Yusuf o duce la aeroport cu mașina, crezând că va fugi cu el.
La aeroport, Ferit îi spune lui Seyran că pleacă fiindcă toate străduințele lui nu sunt suficiente pentru ea și familia lui și e sigur că ei vor fi mai fericiți fără el.
Seyran îl sărută deoarece nimic din ce îi spune, nu îl convinge să rămână. Ferit o sărută și el în timp ce Pelin și Yusuf privesc devastați.
La vilă toți sunt îngrijorați pentru Ferit fiindcă nu au nici o veste despre el. Halis face infarct.

În versiunea originală a serialului, acesta este episodul 13.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.