Hercai episodul 17(rezumat)

9,303

Reyyan îi dă biletul lui Azize și îi zice că cei care au răpit-o i-au cerut să il dea. Ea vede teama din privirile lui Azize. Pe bilet scria că a venit momentul să plătească pentru toate jocurile ei și victimele pe care le-a făcut.

Cihan îl vede pe Azat stând de vorbă cu Elif și își jură că o va face nora lui fiindcă știe că Azize va fi distrusă dacă nepoata ei se va căsători cu un Sadoglu.

Azat se întâlnește din nou cu Elif și îi cere să îl ajute să o vadă pe Reyyan fiindcă este foarte îngrijorat pentru ea de când a aflat că a fost răpită și crede că este ținută la conac cu forța. Elif încearcă să îi explice că Reyyan îl iubește pe Miran cu adevărat și de aceea s-a căsătorit cu el, dar Azat îi zice că nu crede și dacă ea nu îl va ajuta va merge la conac. 

Elif îi spune lui Reyyan, iar ea se îngrijorează pentru viața lui Azat și îl convinge pe Miran să îi permită să vorbească cu el.  Reyyan îl sună pe Azat și îi dă întâlnire la grădina de ceai iar Azize o aude și îi zice lui Gonul să o ducă pe mama ei acolo știind că ea îi va spune lui Miran.

Când se întâlnește cu Azat, Reyyan îi spune că ea îl iubește pe Miran și este fericită cu el și îl roagă să uite de ea. Azat pleacă îndurerat.

Gonul găsește în camera lui Azize un document care dovedește că Firat a fost adoptat de Esma. Își amintește că Azize a trecut toate proprietățile pe numele lui și bănuiește că ar putea fi fratele pe care ea îl caută.

Hazar o sună noaptea târziu pe Esma și îi zice să meargă în locul în care se întâlneau în trecut cu Dilsah. El o întreabă de ce nu a făcut nimic în urmă cu 30 de ani când Azize l-a învinovățit pe nedrept și că ea știe că Dilsah nu a fost ucisă și cum de a lăsat ca micul orfan să crească cu ură și dorință de răzbunare. Ea îi zice că a fost amenințată de Azize. Hazar ii cere să îl ajute măcar acum și să îi spună adevărul lui Miran că atunci el ar pleca cu Reyyan departe de Azize. Ea îi promite că va face tot ce va putea să o protejeze pe Reyyan de Azize dar mai mult nu poate să facă pentru el. 

Miran află de la Firat că în oraș se vorbește despre întâlnirea lui Reyyan și Azat. Miran o convinge pe Azize să meargă cu el în oraș dar nu îi spune unde merg. O ia și pe Reyyan cu ei. Când ajung în piața orașului, erau mese întinse și mulți invitați care îi așteptau. El îi ceruse lui Firat să organizeze totul. Azize refuză să mănânce acolo și îl întreabă ce înseamnă toate acestea. El ii zice că tot orașul trebuie să știe că Reyyan este soția lui iar ea va trebui să îi redea onoarea atât ei cât și familiei lor. Azize îi spune că ea nu trebuie să îi redea nimic și ar trebui să o întrebe adevăratul motiv pentru care s-a căsătorit cu el. Reyyan îi zice că ea îi poate răspunde la întrebare dar o întreabă cum îi va putea explica ea lui Miran despre scrisoarea pe care i-au trimis-o cei care au răpit-o. El o întreabă pe Azize despre ce scrisoare este vorba.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.