Hercai episodul 29 (rezumat)

12,413

Miran îi salvează pe Reyyan, pe Elif și pe Azat din incendiu. Familiile lor sunt anunțate și merg îndată acolo. Într-o scenă emoționantă, Miran stă deoparte singur și îi privește pe cei trei înconjurați de familiile lor iubitoare. Hazar merge lângă el și îi pune mâna pe umăr și îl întreabă cum se simte. Îi spune că îi datorează două vieți, a lui și a lui Reyyan iar Miran îi răspunde că de fapt îi datorează patru și că își va lua datoria pentru viețile părinților lui.
Azat îi mulțumește și el lui Miran iar Miran îi spune că dacă o va supăra pe Elif îl va face să regrete că l-a salvat.
Nasuh este devastat fiindcă acest incendiu îi amintește de cel în care a pierdut-o pe Ayse. Atunci, mama lui care nu a aprobat relația lor, l-a trimis în alt oraș cu afaceri și e posibil ca ea să fi provocat incendiul. Ayse l-a rugat să rămână și i-a zis că îi este teamă dar el i-a promis că la întoarcere, se vor căsători după ce va vorbi cu tatăl lui și vor primi aprobarea lui.
Acum Azize probabil îl învinuiește pentru că a plecat atunci și acesta este de fapt motivul răzbunării ei.

Miran și Reyyan merg la hotel ca să evite reproșurile lui Azize care îi învinuiește pentru căsătoria lui Elif cu Azat și pentru că aproape a pierdut-o în incendiu. Reyyan este încă în stare de soc și își amintește de incendiul de la cabană și de tot ce s-a petrecut după ce Miran a părăsit-o. Izbucnește în plâns gândindu-se că necazurile și pericolul din viața lor nu se vor sfârși niciodată. Miran o consolează spunându-i că întotdeauna există speranță și amintindu-i că s-au înțeles să nu aștepte până vor rezolva toate problemele ci vor încerca să fie fericiți împreună în fiecare zi.
Deși el nu își arată temerile ca să nu o supere mai mult, Miran se întreabă cine ar fi putut să provoace incendiul și crede că ei erau ținta.

Azize și-a dat seama că Sultan este în spatele căsătoriei lui Elif și o pedepsește internând-o într-un spital de psihiatrie. Următoarea zi, cineva o salvează pe Sultan și o trimite la Azize cu mesajul că prietenii ei îi transmit salutări. Azize își dă seama că este aceeași persoană care i-a trimis biletele și că îi cunoaște fiecare pas. De acum Sultan nu se mai teme de ea.

Zehra află că mama ei a făcut infarct și a suferit o operație și se hotărăște să meargă la ea pentru o perioadă. Înainte de a pleca, ascunde scrisoarea de la Dilsah în păpușa lui Gul apoi se întâlnește cu Azize și îi spune că știe că Miran este fiul lui Hazar și că are scrisoarea lui Dilşah pentru a dovedi. O amenință că dacă le va face rău lui Miran sau familiei ei, îi va spune lui Hazar și atunci nu doar că îi va distruge planul de răzbunare, dar o va distruge și pe ea.
Azize se gândește că ori cineva apropiat o trădează, ori a primit scrisoarea de la dușmanul care i-a trimis biletele de amenințare.

După plecarea lui Zehra, servitoarea Hanife, sora lui Azize care lucrează la conacul Sadoglu este arestată fiindcă un bărbat a denunțat-o mințind că ea l-a plătit ca să incendieze ferma. Azize este uluită și e convinsă că tot acel dușman este implicat și în asta. Ea vrea să o salveze din această situație, dar dacă ar face acest lucru, ar dezvălui legătura dintre ele, așa că îi spune lui Hanife să mai aștepte.
Hanife este disperată când se vede părăsită după atâtea sacrificii câte a făcut pentru Azize. Nu după mult timp primește o vizită surpriză de la Harun, logodnicul lui Yaren, care îi spune că o va ajuta dacă va face ceva pentru el. Când îi explică cine este el și cu ce scop a venit în Midyat, Hanife este foarte bucuroasă și acceptă propunerea lui. În aceeași zi este eliberată și se întoarce la conacul Sadoglu.

Miran și Reyyan se hotărăsc să meargă cu Sukran câteva zile în satul ei, pentru a se îndepărta de toată agitația de la conac. În timp ce se pregătesc să plece, primesc o vizită neașteptată de la Filippos, fiul bijutierului Gabriel. Acesta îi spune lui Miran că Azize l-a amenințat pe tatăl lui și l-a împiedicat să le spună că inelul lui Dilsah a fost comandat de Hazar Shadoglu, nu de Mehmet Aslanbey.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.