Hercai episodul 41 (rezumat)

10,988

Hazar nu l-a împușcat pe Miran, doar a tras focuri de armă lângă el apoi i-a spus lui Reyyan că dacă se mai întâlnesc, data viitoare îl va ucide.
Asyie, noua servitoare a lui Sultan, l-a împiedicat pe Mahfuz să-l împuște pe Hazar și l-a sfătuit să aibă răbdare și să afle întâi care este motivul răzbunării lui Azize, altfel Reyyan și Miran nu vor fi niciodată în siguranță.
Mahfuz i-a spus că nu îi va permite lui Hazar s-o constrângă pe Reyyan să aleagă între familie și dragoste, așa cum a fost el obligat.
Se pare că el l-a găsit pe Aslan și i-a spus cine este, cu scopul de a-l folosi pentru a o face pe Azize să plătească pentru ce i-a făcut lui Reyyan.

Reyyan a semnat actele de divorț pregătite de familia ei.
Azize a propus familiei Sadoglu să facă pace sub pretext că nu mai vrea ca nepoții lor să aibă de suferit. Scopul ei este să îl protejeze pe Aslan până îl va convinge să plece din oraș. I-a spus lui Nasuh să decidă dacă acceptă și să o anunțe următoarea zi în piața orașului.
Aslan s-a întâlnit cu Azat la un restaurant și i-a spus că Azize l-a amenințat pentru că l-a salvat. Azat a vrut să meargă să-i ceară socoteală însă Aslan l-a convins să nu facă nimic. I-a câștigat încrederea și a obținut o invitație la cină la conacul familiei Sadoglu.

Spre surprinderea lui Azize, Miran a semnat actele de divorț.
Într-o încercare de a-l trimite pe Aslan din oraș, Azize a făcut ca familia Sadoglu să afle că el i-a urmărit și i-a fotografiat pe toți. Aslan a ieșit cu bine din încurcătură convingându-i că a mers în Midyat fiindcă a aflat că a fost adoptat și că este moștenitorul uneia dintre cele mai mari familii din oraș și de aceea s-a interesat despre toate familiile.

Următoarea zi, familiile Aslanbey și Sadoglu s-au întâlnit în piață pentru ca Nasuh să își spună decizia în auzul locuitorilor din oraș. Aslan a pus oameni în mulțime să vorbească între ei și să insinueze că Nasuh ar fi un laș dacă ar face pace cu Azize și astfel l-a influențat să nu accepte.
Firat se aștepta la asta și a cumpărat bilete de avion pentru Miran și Reyyan și i-a convins să plece, să se salveze spunându-le că chiar dacă vor rămâne, nimic nu va pune capăt dușmăniei. Familia Sadoglu i-a prins și Reyyan a fost nevoită să se întoarcă acasă, de teamă că altfel îl vor ucide pe Miran.
După câteva zile, a fost procesul de divorț. Reyyan l-a mințit pe Hazar că este însărcinată și astfel l-a convins să nu o oblige să divorțeze. Cu excepția lui, toți vor crede că au divorțat.

Păpușa lui Gul în care Zehra a ascuns scrisoarea, a trecut prin multe mâini în episoadele anterioare iar acum a ajuns la Sultan. Aceasta a găsit scrisoarea și a aflat că Miran este fiul lui Hazar.
Fericită că copiii ei sunt singurii moștenitori și că au șansa să plece departe și să scape de Azize, i-a dat scrisoarea lui Aslan ca să i-o dea lui Miran.
Aslan nu a vrut să i-o dea fiindcă atâta timp cât dușmănia dintre cele două familii continuă, mai are o șansă să îi despartă pe Miran și Reyyan. Pentru motivul acesta, a așteptat până în ziua când a fost sigur că cei doi au divorțat. Mahfuz a observat interesul lui pentru Reyyan și i-a spus că îi este alături doar pentru că au pornit pe acest drum cu intenții bune, de partea lui Miran nu împotriva lui. Aslan nu știe că Reyyan este fiica lui Mahfuz. Presat de Mahfuz, Aslan a mers la cabană să îi dea scrisoarea lui Miran însă când a ajuns acolo, i-a găsit pe cei doi îndrăgostiți și a aflat că nu au divorțat. Când i-a auzit vorbind despre viața fericită pe care o vor avea când se va încheia dușmănia dintre familiile lor, Aslan a ars scrisoarea.
Între timp, acasă la Şükran, în timp ce aceasta a ațipit, o femeie misterioasă a mers la ea. Când Sukran s-a trezit, femeia a fugit dar ea a recunoscut-o, fiind Dilsah, mama lui Miran.

Numerotarea nu corespunde cu cea de la TV. Episodul 41 de la TV este episodul 37-38 de pe site.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.