Hercai episodul 66 varianta TV (rezumat)

0 528

Reyyan și Miran înființează o fundație caritabilă. La inaugurare apare și Fusun, care face o donație mare și anunță că Azra este fiica ei.
Azra discută apoi cu Azize despre planul lor împotriva lui Fusun, pentru care ea trebuie să o convingă că a acceptat-o ca mamă.

Firat o cere în căsătorie pe Zeynep.
Dilsah a găsit în camera lui Reyyan un document pe care ea l-a semnat când i-a spus medicului că alege să nască copilul știind că există riscul ca ea să nu supraviețuiască.
O amenință pe Reyyan cu acel document și îi spune că nu i-l va arăta lui Miran fiindcă el va insista să facă avort iar ea vrea să moară ca să se scape de ea.
Miran intră în cameră chiar atunci și îi cere explicații lui Dilsah iar ea îl convinge că i-a spus asta fiindcă o protejează pe Azize după tot ce i-a făcut ei.
Cu excepția lui Zehra și a lui Reyyan, ceilalți nu realizează că Dilsah este periculoasă și că are nevoie de ajutor profesionist într-un spital de psihiatrie.

Reyyan îi cere lui Miran să facă fotografii împreună pentru a-i lăsa amintire copilului însă el nu știe adevăratul motiv din spatele acestei idei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.