Hercai episodul 73 varianta TV (rezumat)

0 3,091

Miran îl găsește pe Umut cu ajutorul lui Cihan iar cu ocazia aceasta relația dintre ei se îmbunătățește.
Cihan și Azize vor să îl răzbune pe Hazar împreună și se folosesc de Azra pentru a o găsi pe Fusun care s-a ascuns. Amândoi cad în mâinile ei însă sunt salvați în ultima clipă de către Miran care a aflat despre planul lor și a spus poliției că Fusun l-a ucis pe Hazar și evenimentele ulterioare. Fusun este arestată și astfel Miran încheie dușmănia dintre cele două familii, fără a fi cineva ucis, după cum i-a promis lui Reyyan.

Azize o vizitează pe Fusun, îi spune că nu va lăsa neterminat ce a început ci o va elibera și o va ucide. La rândul ei, Fusun o amenință la fel și îi spune că îi va lua pe cineva drag.

Reyyan încă se teme pentru siguranța copilului. Miran propune să se mute în alt oraș dar ea îi spune că preferă să rămână acolo în casa pe care au pregătit-o pentru ei cu atâta bucurie și speranță și unde este amintirea lui Hazar.

Firat demisionează din funcția de președinte al consiliului de administrație al companiei. Toți se așteaptă ca Miran să candideze însă spre surprinderea și bucuria lui Cihan, Miran îl propune pe el.

Azize îi transferă lui Miran toate acțiunile ei. Miran și Nasuh își dau seama că are un alt plan de răzbunare iar Miran merge să discute cu ea pentru că se teme că îi va pune din nou în primejdie.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.