In curand la Happy Channel serialul turcesc Dl Greșeală / Mr Wrong – prezentare serial

0 1,728

Protagoniștii serialului sunt Can Yaman și Ozge Gurel. Actorii au mai jucat împreună în serialul turcesc Dolunay (2017).
Serialul este o comedie romantică, o poveste de dragoste dintre Ozgur (Can Yaman), un tânăr chipeș care este proprietarul unui bar din Istanbul și Ezgi (Ozge Gurel), o tânăra frumoasă care lucrează ca specialist în relații publice.

Ozgur nu crede în dragoste și nu își dorește o relație serioasă cu vreo femeie, pe când Ezgi fiind dezamăgită de relații greșite, este hotărâtă să găsească bărbatul ideal și să se căsătorească. Ultima ei relație devine și ea o dezamăgire. Ea organizează o petrecere surpriză pentru iubitul ei Soner (Taygun Sungar) cu care se întâlnea de 3 ani și se aștepta să se căsătorească, dar descoperă că iubitul ei a avut o relație amoroasă.
Ezgi se desparte de Soner și își propune să se concentreze asupra carierei sale. Cu toate acestea, brusc ea rămâne șomeră. Pentru a uita de toate lucrurile rele din viața ei, Ezgi organizează o cină la un restaurant elegant unde își invită prietenii dar aceștia își anulează planul în ultimul moment din cauza unor urgențe neprevăzute.
Ezgi rămâne singură la restaurant și se îmbată. Ozgur, care este proprietarul restaurantului vrea să o ducă acasă dar ea nu își amintește adresa. Ozgur o duce la el acasă.

Dimineața, Ozgur și Ezgi cred că nu se vor mai întâlni niciodată, dar o simplă coincidență îi va face să se întâlnească din nou.
Ezgi este nevoită să plece din casa ei pentru că contractul casei era pe numele fostului iubit. Se mută în casa unei verișoare până își găsește altă locuință. Viața ei se schimbă când descoperă că Ozgur este vecin de apartament și au terasă comună.
Când Ezgi le povestește prietenilor săi că Ozgur a ajutat-o când s-a îmbătat la restaurant, ei o avertizează să stea departe de el fiindcă ar putea să o atragă cu ușurință și să o dezamăgească.
Cu toate acestea, Ezgi și Ozgur se împrietenesc și decid să se ajute reciproc.
Văzând că Ezgi nu are succes în relații, Ozgur încearcă să o îndrume și să îi arate tactici pentru a obține bărbatul pe care îl iubește.
Ezgi se va comporta ca și cum ar fi iubita lui Ozgur, în felul acesta mama lui nu va mai face presiuni asupra lui să se căsătorească.

Distribuție
Can Yaman (Özgür Atasoy)
Özge Gürel (Ezgi İnal)
Gürgen Öz (Levent Yazman)
Fatma Toptaş (Cansu Akman)
Suat Sungur (Ünal Yılmaz)
Lale Başar (Sevim Atasoy)
Deniz Özerman (Fitnat Atasoy)
Cemre Gümeli (Deniz Koparan)
Serkay Tütüncü (Ozan Dinçer)
Sarp Can Köroğlu (Serdar Öztürk)
Taygun Sungar (Soner Seçkin)
Feri Baycu Güler (Nevin Yılmaz)
Ece İrtem (Gizem Sezer)
Anıl Çelik (Emre Eren)
Kimya Gökçe Aytaç (İrem Doğan)
Ada Arca (Zeynep Yazman)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.