Îndrăgostiți din interes episoadele 22-23 (rezumat)

2,309

Ozan o conduce pe Esra acasă. Pe drum, el o
întreabă de ce l-a urmărit iar ea îi spune că a crezut că se întâlnește cu Cagla și a vrut să îi demonstreze că el nu este corect fiindcă la companie a interzis orice relație între colegi în timp ce el și Cagla au o relație. El îi spune că Cagla ii este doar prietenă iar ea se bucură. Ozan este bucuros și el când își dă seama că Esra este geloasă.
Următoarea zi, fotografia pe care au făcut-o Ozan și Esra pentru evenimentul de caritate apare pe coperta revistei.

Yusuf, tipul cu care Esra avusese un conflict în trecut îl caută pe Ozan la companie și îl roagă să meargă cu el într-un sat să o pețească pe Meltem, fata de care s-a îndrăgostit. La început Ozan îl refuză dar tipul își dă seama că Ozan și Esra țin secret faptul că au fost căsătoriți și îi amenință că le va spune tuturor din companie adevărul. Ozan și Esra nu au de ales și acceptă să meargă cu el să ceară fata.
După logodnă, Ozan și Yusuf sunt invitați de frații lui Meltem în oraș la un local. Ozan bea cam mult și nu se pot întoarce acasă în acea seară, așa că rămân acolo până a doua zi dimineața.

Menekse și Zumrut au candidat la alegerile pentru președinte al asociației din cartier dar voturile au fost egale și amândouă au fost alese în funcția de conducere.
Amândouă lucrează în același birou și bineînțeles, se ceartă tot timpul. Eko și Elif le sfătuiesc să iasă împreună în oraș pentru a vedea ce schimbări trebuie să facă pentru înfrumusețarea orașului.
Zumrut vede un afiș cu fotografia lui Ozan împreună cu Esra și crede că s-au căsătorit. De supărare leșină iar când își revine îl sună și îi cere să anuleze căsătoria.

Menekse este foarte tristă fiindcă bănuiește că Yalcin o înșeală. Zumrut nu suportă să o vadă supărată fiindcă nu mai are cu cine se certa și îi propune să îl urmărească amândouă pe Yalcin.
A doua zi dimineața, Yalcin merge în oraș. Ele îl urmăresc și îl văd la o cafenea împreună cu o femeie elegantă.

Esra își dă seama că are sentimente pentru Ozan. Ea merge la el în birou și îi spune că s-a gândit bine și vrea să renunțe la slujbă fiindcă nu este bine ca amândoi să se vadă prea des pentru că își fac doar rău unul altuia.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.