Îndrăgostiți din interes episoadele 31-32 (rezumat)

1,610

Ozan își cere scuze de la Cagla că nu i-a spus de la început că a fost căsătorit cu Esra, dar ea îi zice că nu o interesează trecutul lui, că pentru ea este important doar prezentul și viitorul și este fericită că se vor căsători în curând.
La fel și Arif îi spune lui Ozan că nu îl interesează trecutul lui, dimpotrivă, pentru el este important doar cât de fericită va fi Cagla cu el.
Mai târziu, Cagla îi spune plângând mamei sale că s-a săturat ca Esra să fie tot timpul în preajma lui Ozan și că intenționează ca de a doua zi să o dea afară de la serviciu, în felul acesta va scăpa de ea pentru totdeauna. Mama ei, însă, o sfătuiește să nu facă asta fiindcă atunci îl va supăra pe Cinar și pe deasupra va scădea în ochii lui Ozan și mai bine să meargă cu fruntea sus la companie și să îi dea de înțeles Esrei că acum Ozan îi aparține.

Cinar nu îi spune Esrei că știa de câtva timp că a fost căsătorită cu Ozan.
În timp ce o conduce acasă, el o întreabă dacă mai simte ceva pentru Ozan iar ea îi răspunde că singurul ei sentiment față de Ozan este ura.

Zeynep încearcă să o convingă pe Esra că Ozan încă o iubește și
o sfătuiește să îi spună adevărul pentru care a divorțat de el dar Esra îi spune că atâta timp cât a ales-o pe Cagla el nu merită să știe adevărul.

Musa încearcă și el să îl convingă pe Ozan că renunțând la Esra face o greșeală. Ozan îi spune că în ciuda faptului că o iubește pe Esra se va căsători cu Cagla, în felul acesta povestea cu Esra va lua sfârșit.

Zeynep îi dă sfaturi lui Eco cum să o câștige pe Elif.
Zeynep se preface că este interesată de Eco și o face pe Elif să creadă că vor merge împreună la un film. Planul funcționează fiindcă Elif începe să își dea seama că îi place Eco.
Din păcate, Zeynep riscă să îl piardă pe Musa fiindcă el o vede împreună cu Eco și crede că îl înșeală, dar mai târziu Zeynep îi explică situația și se împacă amândoi.

La companie, Cagla se preface în fața Esrei că este indiferentă că ea și Ozan au fost căsătoriți, pe deasupra o invită să o însoțească la locul unde va avea loc nunta și să o ajute cu pregătirile pentru nuntă. Ozan își dă seama că Cagla a făcut asta doar pentru a o supăra pe Esra. După ce pleacă Esra, Ozan o întreabă pe Cagla dacă chiar a fost necesar să o cheme acolo pe Esra. Cagla îi răspunde că a vrut ca fiecare să își cunoască locul. Ozan îi spune că nu mai vrea să se mai repete acea situație și pleacă supărat.
Peste o săptămână urma să fie nunta. Cagla merge cu mama ei la magazin să probeze rochia de mireasă și o invită și pe Zumrut. Întâlnirea se sfârșește cu o ceartă între viitoarele soacre.

Înainte cu o seară de ziua nunții, după ce Ozan bea cam mult, îl roagă pe Musa să îl ducă în cartier să o vadă pe Esra.
Esra îl spune că este un bărbat aproape căsătorit și nu ar trebui să fie acolo și nici măcar nu are dreptul să o mai privească. Musa îl întreabă mai târziu de ce a făcut asta iar el îi zice că a vrut doar să își ia rămas bun de la ea.

În ziua nunții, Zeynep o vede pe Esra plângând și decide să îi spună lui Ozan adevărul pentru care Esra s-a despărțit de el.
În ultimul moment, când toată lumea aștepta ca mirii să sosească, Ozan află de la Zeynep că înainte ca el și Esra să se despartă, când el lucra la aplicația pentru care mai târziu a ajuns bogat, Esra a fost însărcinată și din cauza că trebuia să lucreze în mai multe locuri de muncă pentru a putea să plătească întreținerea casei a pierdut copilul.
Ozan merge să discute cu Esra. El o întreabă de ce nu i-a spus despre asta atunci, iar Esra îi răspunde că chiar dacă i-ar fi spus nimic nu s-ar fi schimbat.
În tot acest timp, Cagla este disperată după ce își dă seama că Ozan lipsește.
Ozan se întoarce la nuntă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.