Îndrăgostiți din interes episoadele 38-40 (rezumat)

2,147

Esra încearcă să se îndepărteze de Ozan și îi spune că are sentimente pentru Cinar. Totuși, Ozan nu vrea să creadă că este adevărat și încă vrea să lupte pentru ea.

Eco și Elif devin iubiți. Ei se întâlnesc în oraș pe ascuns.
Menekse și Zumrut îi urmăresc și fac tot posibilul pentru a-i ține la distanță unul față de altul.

Cinar află de la Hande că Ozan și Cagla au o căsătorie falsă. El îi spune lui Cagla că nu a făcut bine că a acceptat o astfel de situație și o sfătuiește să divorțeze cât mai curând de Ozan. Cagla îi spune că nu va renunța la Ozan și că va lupta pentru el.

Cagla îl încurajează pe Cinar că Esra îl place. Cinar decide să îi mărturisească Esrei sentimentele lui pentru ea.
În acea seară, compania organizează o petrecere.
Cinar merge împreună cu Esra la petrecere. Esra se comportă în așa fel încât Ozan să creadă că între ea și Cinar există o relație.

Cinar încearcă să se apropie de Esra crezând că și ea are sentimente pentru el.
Ea il spune că il iubește ca pe un prieten fiindcă este un om bun și în preajma lui este tot timpul veselă. Cinar îi spune că el își dorește mai mult de la ea și pleacă supărat.

Esrei nu îi mai pasă de amenințarea lui Cagla și îi spune adevărul lui Zeynep.
Esra este decisă să îi spună lui Ozan că Cagla a amenințat-o că îi va face rău dacă nu stă departe de el.
Ea îi trimite un mesaj în care îi scrie că vrea să se întâlnească cu el fiindcă are ceva important să îi spună. În acel moment Ozan era la duș iar Cagla răspunde la mesaj că este de acord să se întâlnească la cealaltă casă a lui. Esra merge acolo. Imediat apare și Cagla și începe o ceartă între ele.
Esra îi zice că este hotărâtă să îi spună lui Ozan adevărul. Cagla îi spune că nu îi va permite să facă asta și o împinge. Esra cade și se lovește cu capul de un ghiveci cu flori și își pierde cunoștința. Cagla o lasă acolo și pleacă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.