Îndrăgostiți din interes episoadele 61, 62 (rezumat) Ozan și Esra se reîntâlnesc după 5 ani

2,703

Esra se mută la Londra. După noaptea petrecută cu Ozan, Esra rămâne însărcinată și naște un băiat căruia îi pune numele Atlas.
Crezând că Ozan și Cagla sunt fericiți împreună, Esra se căsătorește cu Cinar.
Ea nu știe că ei nu locuiesc împreună și că Ozan merge acasă la Cagla doar pentru a-și vizita fiica.
După 5 ani, Esra împreună cu fiul ei și cu Cinar se întorc în Istanbul pentru a participa la căsătoria lui Eco cu Elif.

Zumrut îl întâlnește pe Atlas pentru prima dată în cafeneaua lui Menekse. Fără să știe că este nepotul ei, Zumrut îl îndrăgește imediat. Ea îi oferă o mașinuță pe care a păstrat-o și care a fost jucaria favorită a lui Ozan în copilărie.

Esra se întâlnește cu Ozan în oraș și îl salută dar el nu vrea să vorbească cu ea. Ozan este încă supărat pentru că l-a părăsit chiar dacă el i-a spus că nu va fi cu Cagla niciodată.
‌Mai târziu, el îl întâlnește pe Atlas în stradă când copilul fugise după minge. Atlas îi arată jucăria pe care a primit-o de la Zumrut. Ozan rămâne uimit când înțelege că mama lui este Esra. El suferă crezând că Cinar este tatăl copilului.

Cagla sărbătorește ziua de naștere a fiicei sale, Ela. Cinar și Esra merg la petrecere împreună cu Atlas.
Cagla bănuiește că Atlas este copilul lui Ozan și în timpul petrecerii face tot posibilul ca Ozan să stea departe de el și se comportă în așa fel încât Esra să creadă că ea și Ozan sunt fericiți.

Arif află că Cagla îi trimite lunar o sumă mare de bani lui Mert. El îi cere lui Cagla să îi spună adevărul și în timp ce se ceartă cu ea face un atac de cord și este dus la spital.

Când se întoarce acasă de la spital, Arif îi cheamă pe Ozan și pe Esra acasă la el și le spune că a decis să se retragă din afaceri și îi dă compania lui Cinar. De aceea, le cere să rămână și să nu mai plece la Londra. Esra nu este de acord cu asta și pleacă afară supărată. Cinar merge după ea. Esra îi spune că nu poate ramâne în Istanbul fiindcă îi este greu să mai ascundă de Ozan că Atlas este copilul lui.
Cagla îi aude.

În versiunea originală a serialului, acesta este episodul 24.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.