Îndrăgostiți din interes episoadele 66-67 (rezumat) Ozan descoperă că el și Ayaz sunt frați

4,108

Când Ayaz îi spune lui Ozan că este acolo pentru a participa la nunta surorii sale, Ozan îi cere o explicație.
Ayaz îi spune că și el a fost surprins când a aflat că sunt frați, dar dacă nu crede ar trebui să meargă să îl întrebe pe tatăl lor.
În timpul nunții, Cinar și Cagla îi văd pe Esra și pe Ozan discutând și amândoi încearcă să îi țină departe unul de altul. Cagla îi reproșează lui Ozan că vrea să divorțeze de ea din cauza că Esra s-a întors.

Cu ajutorul lui Yalcin, Esra află adresa tatălui lui Ozan. Ea îl convinge pe Ozan să meargă împreună să discute cu el pentru a afla dacă într-adevăr Ayaz este fiul lui. La început Ozan refuză să meargă fiindcă nu vrea să îl vadă pe cel care l-a părăsit cu mulți ani în urmă și nu l-a căutat niciodată, dar se răzgândește când Esra îi spune că va merge singură.
Când ajung la casa tatălui său, Ozan află de la femeia care îl îngrijea că de câțiva ani tatăl său suferea de o boală grea. Tatăl său nu îl recunoaște dar îi povestește că are un fiu la școală pe nume Ozan care este un băiat bun și foarte inteligent și că mai are un fiu, pe Ayaz dar acela este un băiat rău.
Ozan este surprins să vadă că tatăl său a colecționat toate articolele din ziare unde el a apărut de când a înființat compania. Ozan pleacă de acolo foarte trist. Esra îl îmbrățișează.
El îi spune Esrei că nu vrea ca Zumrut să afle despre Ayaz.

Între timp, Ayaz merge acasă la Zumrut pe motiv că la nuntă a fost nevoit să plece devreme și nu a reușit să îi dea cadoul lui Elif. Zumrut îl întreabă cine este iar el îi spune că este un fost coleg de-al lui Ozan.
Ayaz face toate astea doar pentru a-l enerva pe Ozan.

Cagla îl amenință pe Ozan că dacă va divorța de ea atunci îi va interzice să o mai vadă pe Ela. Pentru a-i demonstra de ce este în stare, Cagla pleacă departe cu Ela pentru câteva zile.

Cinar este plecat pentru câteva zile la Londra cu afaceri.
Atlas se îmbolnăvește. Ozan o convinge pe Esra să meargă împreună cu el la medicul lui Ela. Medicul bănuiește că are o alergie genetică și îi face niște analize.

Ayaz ii spune lui Esra că știe că Atlas este fiul lui Ozan și îi promite că îi va păstra secretul dacă și ea îi va face un favor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.