Îndrăgostiți din interes episoadele 86,87 (rezumat) Zeynep și Musa se căsătoresc

1,867

Esra îl părăsește pe Ozan și se întoarce acasă la părinții ei. Ea le spune că s-a căsătorit cu Ozan doar pentru Atlas iar căsătoria lor nu este reală și că va divorța de el.
Ozan își cere scuze fiindcă nu a avut încredere în ea și încearcă să o convingă să se întoarcă acasă dar ea refuză.

Următoarea zi, la companie, Ozan își cere scuze de la Esra cât și de la Efe în fața tuturor. Efe încearcă să îl enerveze dar Ozan reușește să fie calm pentru a-i demonstra lui Esra că se poate schimba.
Mai târziu, Esra îi spune lui Ozan că este uimită de noua lui atitudine iar el îi spune că vrea să se schimbe și că nu vrea să o piardă.

Esra vrea să închirieze un apartament pentru ea și pentru Atlas iar Efe îi propune să se mute într-un apartament în clădirea în care locuiește el.
Ozan află că Esra împreună cu Zeynep și cu Efe au mers să vadă acel apartament. El merge acolo și o roagă pe Esra să rămână cu Atlas în casa lor iar el se va muta în altă parte sau dacă dorește îi va cumpăra orice altă casă. Esra refuză și se mută cu Atlas în apartament.


Următoarea zi, școala lui Atlas organizează o competiție la care participă familiile elevilor.
Ozan și Esra merg împreună și se comportă ca o familie adevărată. Se distrează împreună și câștigă concursul.


A doua zi este ziua nunții lui Musa și Zeynep.
Înainte cu o seară, Musa, Ozan și Eco fac o petrecere a burlacilor. Dimineața, când Eco și Ozan se trezesc își dau seama că Musa a dispărut.
Până la urmă, Ozan și Esra reușesc să îl găsească pe Musa și ajung la timp la ceremonie.


La nuntă, Efe face tot posibilul să îl enerveze pe Ozan.
Ozan pleacă afară iar Efe îl urmează. Efe îi spune că va face tot posibilul să o câștige pe Esra iar el va trebui să se obișnuiască cu gândul că ea nu se va mai întoarce niciodată la el . Ozan îl lovește. Chiar atunci apare Esra iar Efe o face să creadă că Ozan a început cearta fără motiv.
Esra se supără foarte tare pe Ozan. A doua zi merge acasă la el și îi duce protocolul de divorț și îi cere să îl semneze.

În varianta originală a serialului, acesta este episodul 34.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.