Infidelul episodul 17 (rezumat) Asya ii spune lui Derin ca Volkan inca o iubeste pe ea

5,503

După ce Asya a mers să vorbească cu familia băiatului rănit de Ali, apar alte discuții negative între colegii lui dar despre Derin se vorbește că a gestionat situația mai bine.
Atunci Ali îi scrie mesaj mamei sale să accepte oferta de muncă din Istanbul și să plece. Acest mesaj o deranjează atât de mult pe Asya încât chiar se gândește să plece.

Volkan nu poate să o contacteze pe Asya care a demisionat și a plecat din oraș pentru câteva zile. Bahar îl găsește în casa lui Asya plângând cu o fotografie de familie în mână, regretând ce a pierdut.

Mama lui Selçuk, Hicran, are nevoie de ajutor și merge la fundația caritabilă la recomandarea unei prietene.
Gonul o întâmpină și îi spune că îi va oferi un loc de muncă și o locuință. Hicran este șocată când o vede fiindcă nu știa că fundația este a ei. După aceea îl întâlnește pe Haluk și se înțelege că ei se cunosc din trecut.
La fundație, o întâlnește pe Nil, pe care a văzut-o în spital și o roagă să îl cheme pe Selcuk.
Selcuk merge după ea și o duce să îi arate locul unde a crescut pe străzi după ce l-a dat spre adopție. Ea nu l-a vizitat niciodată dar credea că este bine, la familia unde l-a lăsat. Selcuk îi dă bani și îi spune să plece.

Asya se întoarce și o cheamă pe Derin acasă la ea. Îi arată o filmare care dovedește că ea și Volkan au fost un cuplu fericit apoi îi spune cum l-a găsit Bahar pe Volkan plângând acasă la ea. Îi spune că Volkan are o obsesie pentru ea și că oricând îl va chema, va merge la ea. După aceea îi spune că va lupta pentru Ali cu ea și cu Volkan dacă e nevoie.

După ce Ali l-a bătut pe colegul lui, Derin se teme că o va lovi pe Zeynep și de câte ori îl vede în preajma ei, țipă la el. Pe de altă parte, încearcă să îl convingă pe Volkan să îl trimită la studii în străinătate iar Ali îi aude vorbind.
Când lucrurile escaladează din cauza temerilor lui Derin, Ali îi spune lui Volkan că tot ce se petrece este din vina lui, că a înșelat-o pe Asya cu Derin. Volkan îi dă o palmă lui Ali și îi spune să nu le mai creeze probleme. Atunci Ali vorbește cu Asya la telefon și îi spune să meargă după el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.