Infidelul episodul 28 (rezumat) Derin îl convinge pe Volkan să amâne divorțul

2,514

Faruk și soția lui sunt prinși.
Asya a fost împușcată în umăr și este operată. Derin face o ecografie pentru a verifica starea de sănătate a copilului. Volkan este alături de ea dar este îngrijorat pentru Asya.
Când Derin e externată, Volkan o roagă pe Derya să o ducă acasă și el rămâne lângă Asya la spital. Îi spune că faptul că va avea încă un copil cu Derin nu schimbă decizia lui de a divorța.
El e sigur că se vor împăca chiar dacă Asya îi spune că așa ceva nu se va întâmpla.

Haluk a făcut infarct din cauza îngrijorării pentru Derin și este în stare gravă în spital. Gonul se bucură să își vadă fiica teafără dar în același timp e foarte supărată pentru că nu s-a gândit la ei când și-a plănuit răpirea. Îi spune că nu o va ierta dacă Haluk moare dar apoi Derin îi spune că a fost răpită de Faruk.

Volkan vorbește cu Derin pe care vrea să o convingă să accepte divorțul. Îi spune că a fost îndrăgostit de ea la început dar insinuează că relația lor a însemnat doar o aventură pentru el. Derin nu vrea să creadă. Atunci Volkan îi spune că el a mințit-o de la început și că a iubit-o pe Asya întotdeauna, a fost fericit cu ea și nu intenționa să divorțeze dar atunci când Asya l-a părăsit, i-a rănit orgoliul iar el s-a prefăcut că o iubește pe Derin și și-a continuat viața alături de ea.

Furia și gelozia lui Derin față de Asya sunt atât de mari încât atunci când merge să dea declarație, minte că Asya l-a instigat pe Faruk să o răpească.
Asya este surprinsă să audă acuzațiile.
Îi spune lui Derin că dacă nu își schimbă declarația atunci ea va dezvălui că a vrut să își însceneze răpirea și să dea vina pe ea și Volkan.
Bahar îi spune lui Volkan toate acestea. Volkan îi spune lui Derin că acesta este unul dintre motivele pentru care nu poate să o iubească la fel ca pe Asya, pentru că Asya nu ar face niciodată așa ceva.
Gonul e șocată și furioasă pe Derin și îi spune să înceteze să mai creeze probleme pentru că indiferent de ce ar face, Volkan tot pe Asya o va iubi.
Derin se supără foarte tare după ce vorbește cu ei și pierde sarcina dar o amenință pe Derya să nu spună nimănui.

Asya vrea să găsească dovezi că Derin a plănuit să își însceneze răpirea și îi cere ajutorul lui Selcuk.
Văzând că nu mai poate să îl țină pe Volkan lângă ea, Derin adoptă altă tactică. Îi spune că de când a aflat că el vrea să divorțeze, și-a pierdut mințile și a făcut o mulțime de greșeli pe care le regretă. Promite că își va schimba declarația și îl face să îi fie milă de ea și să amâne divorțul până se naște copilul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.