Infidelul episodul 30 (rezumat) Asya dezvăluie că Derin a pierdut sarcina

1,834

În timp ce o examinează pe Derin, Derya nu știe ce să spună fiindcă nu vrea să îl mintă pe Volkan. Apoi, întâmplător, este chemată de urgență pentru o pacientă în travaliu.
Mai târziu Derya îi spune lui Asya că e forțată să îi ascundă lui Volkan că Derin a pierdut sarcina.

Asya este vizitată de femeia care a fost amanta tatălui ei. Femeia se numește Asya; tatăl ei a numit-o după ea.
Asya nu vrea să vorbească cu ea dar mai târziu se răzgândește și o cheamă la cabinetul ei să discute. Află că tatăl ei a fost logodit cu ea înainte de a se căsători cu mama ei și restul poveștii care a dus la moartea părinților ei.
Dna Asya a căutat-o mulți ani pe Asya ca să îi spună adevărul și să obțină iertarea ei, fiindcă se învinuia pentru moartea lor.

Derin este șocată când află că Asya și-a deschis cabinet lângă ea și o acuză că a făcut-o intenționat și că vrea să i-l fure pe Volkan.
Comportamentul și acțiunile lui Derin îi amintesc Asyei de mama ei și îl sfătuiește pe Volkan să aibă grijă.

Volkan se ține de cuvânt și stă departe de Asya.
Derin speră că Volkan este doar confuz din cauza lui Asya și că își va da seama că o iubește pe ea.
Atât Gönül, cât și Derin, află că Melih se întâlnește cu Bahar și o amenință pe fată oriunde o văd.
Cu toate acestea, Melih și Bahar continuă să se întâlnească și devin iubiți.

Volkan și Asya fac planuri pentru ziua de naștere a lui Ali. Derin vrea să se implice dar Volkan nu îi permite și îi spune că nu are rost să meargă la petrecere.
Când Volkan rămâne peste noapte acasă la Asya la rugămintea lui Ali, Derin face un nou plan împotriva lui Asya. Aflând despre dna Asya, obține informații despre ea de la managerul hotelului unde este cazată, intră în camera ei, scotocește printre lucrurile ei și îi citește scrisorile.
Apoi îi trimite o invitație la petrecerea lui Ali, în numele lui Asya.

A doua zi este petrecerea în același loc unde a fost petrecerea lui Volkan în ziua când Asya a aflat că o înșală.
Asya îi spune lui Volkan că singurul lucru pe care l-a așteptat de la el a fost fidelitatea și că ea nu ar putea să mai aibă încredere în el.
Derin apare neinvitată și face un show pentru a o umili pe Asya. Le spune tuturor că dna Asya este amanta tatălui ei și cum părinții lui Asya au murit din cauza ei. Apoi spune că Asya vrea să îi fure soțul.
În cele din urmă, Asya nu mai suportă și îi spune în fața tuturor că minte că este însărcinată pentru a-și păstra soțul lângă ea. Toată lumea este surprinsă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.