Infidelul episodul 31 (rezumat) Asya si Derin fac accident

6,399

Derin pleacă de la petrecere după ce Asya a dezvăluit că a pierdut sarcina.
Dna Asya îi spune Asyei că comportamentul lui Derin este similar cu cel al mamei ei care a făcut tot felul de lucruri ca să nu-și piardă soțul.
Asya merge să vorbească cu Derin și să o împiedice să ajungă la fel ca mama ei. O duce pe marginea stâncii unde au murit părinții ei și încearcă să îi explice că trebuie să se oprească pentru Zeynep.

Desigur, Derin nu primește sfatul ei și vrea să îi spună și ea de ce nu poate să renunțe la Volkan.
O convinge să meargă cu ea într-un loc iar pe drum îi spune că o va duce în locul unde s-a cunoscut cu Volkan.
Volkan le sună și înțelege că Derin și-a pierdut controlul și că Asya este în pericol și pleacă după ele.

Pe drum, Derin îi spune lui Asya povestea lor. În urmă cu 5 ani, când Volkan a mers la Sapanca la o conferință, a întâlnit-o pe Derin la restaurantul hotelului. Impresionat de frumusețea și energia tinerei care tocmai s-a întors din străinătate, a urmărit-o de la masa lui toată seara apoi a intrat în vorbă cu ea. A doua zi au petrecut-o împreună și s-au plimbat prin oraș iar seara a mers la clubul unde ea se afla cu prietenii ei. A petrecut noaptea împreună cu ea, crezând că nu o va mai vedea niciodată. Următoarea zi a aflat că locuiește în Tekirdağ.

În timp ce soțul ei era în Sapanca, Asya își continua ziua, foarte încrezătoare în căsnicia și fericirea lor.
Gönül Güçlü a făcut un atac de cord în cafeneaua unde Asya se afla pentru un interviu de angajare. Asya a intervenit și i-a salvat viața, iar Gonul a insistat ca ea să fie numită medic șef al spitalului.

Volkan și Derin au continuat să se întâlnească în Tekirdağ. După un timp, Derin a aflat din întâmplare că el era căsătorit. I-a spus că dacă știa că e căsătorit, nu ar fi avut o relație cu el. Ea a vrut să se despartă fiindcă nu a vrut să îi distrugă căsnicia dar Volkan a asigurat-o ca el oricum era în pragul divorțului și așa a convins-o să continue relația.
Au trecut doi ani în care el continua să o mintă și să amâne divorțul. Derin nu a mai suportat și a pus în buzunarul hainei lui balsamul de buze, pentru ca Asya să îl găsească.
Derin îi povestește toate acestea lui Asya foarte supărată și pierde controlul mașinii și cad de pe stâncă în mare. (finalul sezonului 1)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.