Infidelul episodul 32 (rezumat) Asya s-a mutat in Istanbul

1,720

După accident, Asya s-a mutat la Istanbul cu fiul ei și cu Nil și a început să lucreze ca medic la urgențe. Volkan, pe de altă parte, a rămas în Tekirdağ cu Derin, care este în scaun cu rotile.
Luni mai târziu, Asya se întoarce în Tekirdag pentru a participa la nunta lui Bahar și Melih.
Desigur, din cauza celor spuse de Derin, familia ei crede că Asya a fost la volan și că nu a ajutat-o ci a lăsat-o să se înece când de fapt, Asya s-a întors să îi desfacă centura de siguranță și să o ajute să iasă din apă, apoi ea și-a pierdut cunoștința. După multe zile Asya s-a trezit din comă. Ali îl învinuiește pe Volkan pentru accident și nu mai vorbește cu el.
Derin minte că este paralizată pentru a-l ține pe Volkan lângă ea. Îi spune că nu se va putea recupera fără el iar Volkan îi este alături însă în secret el pune casa în vânzare și se pregătește să se mute în Istanbul cu Zeynep. Bineînțeles că se mută pentru a fi aproape de Asya și încă speră că se vor împăca.

Gönül este șocată să audă de la Cavidan că Volkan și Derin au pus casa în vânzare. Când Volkan nu-i răspunde la telefon, o întreabă pe fiica ei, dar ea nu știe nimic. Derin insistă să nu îi spună lui Volkan că au aflat.

În timp ce Asya se îndreaptă spre Tekirdag cu Nil și Ali, un bărbat face accident în fața lor. Abia îl scoate pe șofer din mașina în flăcări și îl readuce la viață resuscitându-l apoi îl însoțește la spital cu ambulanța.
După aceea merge la nuntă. Derin nu participă pentru că nu vrea să fie văzută în scaun cu rotile. Când află mai târziu că Asya a venit, face o criză de nervi.

Când s-a încheiat procesul de paternitate, Selcuk a primit o sumă de bani de la Haluk și și-a deschis un restaurant drăguț.
Prietenia dintre el și Volkan continuă.
Când Nil merge la nuntă, el o privește de departe apoi o vizitează acasă la Derya unde stă peste weekend și vorbesc puțin. Amândoi încă se iubesc.

În timpul nunții, Demir primește pe telefon o filmare cu Ali de la un prieten din Istanbul.
Selin vede și ea filmarea și insistă să îi spună lui Asya. Ali le spune că el urăște Istanbulul, dar suportă totul pentru că mama lui este fericită acolo. Nil aude aceste cuvinte și mai târziu îi spune Asyei.
Asya îl întreabă apoi pe fiul ei dacă vrea să se întoarcă în Tekirdag dar când el spune că este fericit în Istanbul, ea nu mai insistă.
Mai târziu însă, Asya primește filmarea cu Ali de la Selin și este șocată să vadă cum îl tratează colegii lui din Istanbul. Volkan ajunge la ea chiar în acel moment și vede și el filmarea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.