Infidelul episodul 39 (rezumat) Volkan îi spune Asyei ca Aras este căsătorit

7,695

Volkan aude din greșeală conversația lui Leyla și Kadir în grădina fundației și află că Leyla este soția lui Aras.

Kadir îl informează pe Aras că Leyla este în oraș.
Aras merge să o vadă la hotel. La început îi spune că nu-și amintește de ea și Leyla îi povestește despre căsnicia lor. Atunci Aras o întreabă de ce l-a înșelat cu vărul său Mehmet dacă îl iubește și îi spune că vrea să divorțeze. De fapt el a aflat despre trădarea ei cu puțin timp înainte de accident.
Leyla iese pe hol după Aras și îi dă verigheta. Cineva le face poze când îl ia de mână și le trimite lui Volkan.
După ce obține dovada că Aras e căsătorit, Volkan îi spune imediat lui Asya.

Aras se teme să nu o piardă pe Asya. El așteaptă ca avocatul său din străinătate să depună cererea de divorț apoi îi va spune totul Asyei.
Asya, în schimb, și-a pierdut încrederea în el și se distanțează de el.

Derin îi spune avocatului ei să facă tot posibilul pentru a prelungi cazul de divorț.
Haluk îi oferă bani lui Volkan pentru ca să-i lase custodia lui Derin. Desigur, Volkan nu acceptă.
Haluk se întâlnește cu o avocată frumoasă din Istanbul la un restaurant pentru a discuta despre cazul lui Derin. Când Cavidan îi vede împreună, o informează pe Gonul și îi trimite poze cu ei, crezând că Haluk o înșeală cu avocata și că vrea să divorțeze de ea.

Leyla îl minte pe Kadir că se întoarce în Londra. Ea merge la Derin și îi spune că știe de relația dintre Aras și Asya și că va afla care este motivul pentru care nu i-a spus. Derin încearcă să nege la început, dar apoi îi spune Leylei că cei doi sunt îndrăgostiți unul de celălalt și că ar trebui să accepte și să se retragă.
Leyla merge apoi la Asya la spital, ca pacientă dar nu îi spune nimic despre Aras. Deși Asya o recunoaște, nu arată. Leyla îi dă numărul ei de telefon ca să o anunțe când iese rezultatul analizelor.

Când aparatele medicale pe care le-a comandat de la Kadir nu sosesc, Derya are probleme și se retrage din funcția de medic șef.
Kadir regretă că i-a făcut probleme dar nu poate să îi spună cine este și de ce a mințit-o.
Ei s-au îndrăgostit unul de altul iar Derya e foarte dezamăgită.

La finalul episodului, Asya care a fost deranjată de vizita lui Leyla, îl sună pe Aras și îi spune că vrea să se întâlnească cu el. Aras o invită la casa lui unde locuiește acum și îi spune că își amintește totul și că este căsătorit. Atunci Asya îi spune că știe și se ridică și pleacă în timp ce sosește Leyla, pe care a chemat-o ea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.