Infidelul episodul 42 (rezumat) Aras o cere în căsătorie pe Asya

7,993

Leyla îi șantajează pe Aras și pe Asya cu fotografiile făcute la hotelul din Istanbul dar Aras a fost cu un pas înaintea ei.
El a observat că era ceva ciudat în legătură cu stricarea mașinii lui Asya și cu pierderea telefonului și i-a cerut lui Kadir să facă cercetări. Astfel l-au prins pe tipul angajat de Derin ca să îi urmărească și să îi fotografieze și au șters toate copiile pe care Leyla le are.
Când acest plan al ei eșuează, Leyla trebuie să accepte să meargă la Londra și să divorțeze.

Aras vorbește cu Derin despre implicarea ei în planul lui Leyla.
Derin le spune lui Aras și lui Asya că Leyla a mințit-o că are nevoie de acele fotografii la divorț și îi roagă să nu îi spună lui Volkan. Asya îi spune apoi lui Aras că Leyla pare la fel de periculoasă ca Derin și nu vrea să treacă prin același lucruri din nou. Aras o asigură că așa ceva nu se va întâmpla.

Derin i-a fotografiat pe Selcuk și pe Ceren ieșind din club în episodul anterior și postează fotografia pe rețelele de socializare. Nil se întristează când vede fotografia, crezând că s-au împăcat.
Selcuk o avertizează apoi pe Derin să nu se mai amestece în viața lui.

Volkan realizează că este urmărit și îl prinde pe tip. Află că el lucrează pentru Derin dar în același timp lucrează și pentru Gonul, fără să știe Derin.

Ali este tot mai furios și agresiv din cauza prezenței lui Aras în viața lui Asya, mai ales când află că divorțează.
După ce vede un mesaj de la el în telefonul mamei sale și găsește prin lucrurile ei caietul care conținea amintirile lui Aras și fotografiile pe care i le-a făcut, Ali reacționează violent, rupe caietul și țipă la Asya cerându-i socoteală. De fiecare dată când se înfurie din cauza lui Aras, merge la Volkan, care îl instigă subtil.
Asya nu știe ce să mai facă cu el. Când Volkan îi reproșează că prezența lui Aras în viața ei îi face rău, Asya îi amintește câte le-a făcut Derin și îi spune cum a urmărit-o pentru a obține fotografii cu ea și Aras.

Selcuk, Demir și Derin lucrează împreună la un plan pentru a-i împăca pe Gonul și Haluk și le pregătesc o surpriză pentru aniversarea a 30 de ani de căsnicie.
Totul decurge bine până când intervine Volkan și dezvăluie secretele familiei, întorcându-i din nou unul împotriva celuilalt. El spune despre lucrurile pe care le-a făcut Derin pentru a obține fotografii cu Asya și Aras și despre cum îl urmărește și vrea să îl facă să renunțe la divorț. Le spune și că Gonul știe și controlează tot ce face Derin dar insinuează și ceva în legătură cu Haluk și familia lui Aras. Familia Guclu se ceartă din nou. Lui Selcuk îi pare rău pentru Demir care suferă cel mai mult din cauza dezbinării familiei.

Aras se întoarce din Londra după ce se finalizează procesul de divorț și o invită pe Asya acasă la el. Petrec o seară frumoasă împreună, îi dăruiește o brățară apoi în timp ce dansează, o cere în căsătorie.
Ali era cu Volkan la restaurantul lui Selcuk și când se întorc acasă și văd că Asya nu este, merg după ea acasă la Aras.
Când ajung, ei văd de pe fereastră cererea în căsătorie.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.