Infidelul episodul 5 (rezumat)

2,360

Cele două familii iau masa împreună la mall iar Asya face diferite comentarii care îi țin ca pe ace pe soțul ei și pe amanta lui. Derin nu mai suportă și pleacă.
Nil îi ascunde prietenului ei că nu este însărcinată pentru că el este fericit că vor avea un copil și o tratează mai frumos.
Asya îi cere lui Nil să vorbească cu Derin despre relația ei cu Selcuk, ca să o încurajeze să vorbească și ea despre relația cu Volkan. Prin telefon, Asya ascultă discuția lor și se supără foarte tare când află că Volkan i-a spus lui Derin că este cu ea doar din milă.

Asya acceptă invitația lui Mert la o cafea seara. Mert îi mărturisește că o place de multă vreme dar îi spune că nu poate să îi ofere informații despre compania lui Volkan însă poate să o ajute să se răzbune pe el, adică să îl înșele și ea.
El pleacă și îi spune că o așteaptă la hotel dacă se hotărăște să accepte propunerea lui.
Asya merge la hotel și petrece noaptea cu el dar apoi îl amenință că dacă nu îi dă informațiile de care are nevoie, îi va spune lui Bahar că a înșelat-o cu ea.

Asya ajunge acasă spre dimineață iar comportamentul ei din ultima vreme îl face pe Volkan suspicios și gelos. Îi verifică telefonul și o sună pe Derya să o întrebe dacă a văzut ceva suspect și află de la ea că a primit un buchet de flori.
Derin se supără din nou pentru că Volkan nu poate să îi răspundă la telefon când îl sună și merge la clinica din Istanbul să facă avort.
Seara, merge acasă la Volkan când Asya este plecată și îi spune că a făcut avort și se desparte de el.
Ali îi vede dar nu spune nimic pentru că nu vrea ca părinții lui să se despartă.

Mert îi spune Asyei că îi va da informații despre firmă doar dacă acceptă să se mai întâlnească cu el. Fiindcă Asya refuză invitația lui la hotel, el merge acasă la ea și se amenință unul pe altul.
Părinții lui Derin pun pe cineva să o urmărească pentru ca să afle dacă s-a despărțit de iubitul ei.
Iubitul lui Nil o șantajează din nou pe Asya. 
Asya primește un telefon de la școala lui Ali și află că copilul nu este bine în ultimele zile.
După aceea, Faruk o sună și îi spune că Ali i-a văzut pe Volkan și pe amanta lui vorbind în curte.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.