Infidelul episodul 58 (rezumat)

13,352

Asya o provoacă pe Derin să o amenințe în public apoi pleacă într-o vacanță de o zi cu Ali și își închid telefoanele.
Volkan devine foarte îngrijorat din cauza dispariției lor.
Absența lui Derin ridică suspiciuni.

Derin s-a dus la Onur după ce a vorbit cu Asya. Onur o consolează și o liniștește. După câteva ore, o anunță pe Gonul ca să meargă după ea.
Deși toată lumea o suspectează, Derin este foarte liniștită, știind că este un nou joc de-al lui Asya.

A doua zi, Asya și Ali se întorc acasă.
Asya a înregistrat-o pe Derin în timp ce o amenința și îi dă înregistrarea lui Volkan să o asculte. Derin merge din nou la Onur când Volkan se ceartă cu ea.
Onur este convins că Asya o provoacă. Se întâlnește cu Gonul și se oferă să ajute cu orice este necesar pentru ca Derin să fie bine.

Volkan îi spune lui Derin că a pus casa pe numele lui Ali fiindcă el nu vrea să facă diferență între copiii lui și vrea să îi ofere lui Ali tot ce îi oferă lui Zeynep.
Pentru a nu-l pierde pe Volkan, Derin îi spune că are dreptate.
Între timp, Gonul află că Volkan i-a transferat lui Ali mai multe proprietăți.

Asya îi spune lui Volkan că Derin a fost la Onur în ziua când a dispărut. Îi cere să vorbească imediat cu ea și să îi spună că vrea să divorțeze.
Volkan încearcă să amâne dar ea insistă că are toate dovezile necesare pentru a obține custodia lui Zeynep și tot ce vrea la divorț.
Volkan nu are de ales și fără tragere de inimă merge acasă să vorbească cu Derin pentru că nu vrea să o piardă pe Asya.
Derin îl așteaptă cu o cină romantică, flirtează cu el și îi spune că ar trebui să îi cumpere cât mai multe proprietăți lui Ali.
După o astfel de primire, Volkan nu mai vrea să deschidă subiectul divorțului.
Când Asya îl sună să îl întrebe dacă au vorbit, el îi spune că trebuie să amâne discuția pentru că Zeynep nu se simte bine.
Nu după mult timp, Asya apare acasă la ei și îi spune lui Derin că Volkan vrea să divorțeze pentru că o iubește pe ea. Derin ia un cuțit de pe masă și vrea să o atace pe Asya. Volkan intervine între ele și este rănit grav.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.