Infidelul episodul 59 (rezumat)

10,970

Volkan este dus imediat la spital și operat.
Derya o învinuiește pe Asya pentru jocurile ei care au dus aici. Asya îi spune că încă nu a terminat ci mai are un lucru de făcut pentru a se răzbuna pe Volkan.
Derin este arestată iar Gonul îl roagă pe prietenul ei Necmi să îi găsească un avocat bun. Necmi îl recomandă pe Onur.
Fiindcă Onur știe povestea ei, Derin acceptă să fie avocatul ei.
Când Volkan se trezește după operație o acuză pe Asya că a provocat-o pe Derin. El spune poliției că a fost un accident și Derin este eliberată.

Derin merge imediat la spital, dar Volkan îi spune să plece. Onur o așteaptă afară și o conduce acasă. Derin nu poate să intre în casa în care l-a rănit pe Volkan și merge acasă la Onur. Petrece noaptea cu el dar apoi regretă.

Nil este însărcinată.
Asya este alături de Volkan pe perioada spitalizării. Derin încă îl așteaptă cu speranța că se va întoarce acasă când va fi externat.
Cu toate acestea, Volkan se duce acasă la Asya.
Asya îi spune lui Volkan că dacă ar fi murit acum, Ali și-ar fi amintit doar lucruri rele despre el. Îl sfătuiește să se despartă de Derin și să îndrepte lucrurile.
Îi spune și că atunci când a aflat că o înșela cu Derin, era însărcinată și a pierdut sarcina din cauza lui.
Asta îl face pe Volkan să se hotărască să îndrepte greșelile pe care le-a făcut față de Asya și să nu mai amâne despărțirea de Derin.
În aceeași zi, se duce acasă și îi spune lui Derin că vrea să divorțeze. Derin îl imploră să nu o părăsească și din nou o învinuiește pe Asya. Chiar atunci, poliția merge și îl arestează pe Volkan. Gonul a făcut plângere împotriva lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.