Inimă rănită Episoadele 10,11,12 (rezumat)

2,323

Ayse îi spune lui Azade că este decisă să rămână alături de soțul ei chiar dacă ea nu o acceptă.
Tipul pe care Baha l-a rănit când a salvat-o pe Ayse moare iar Baha trebuie să stea mulți ani în închisoare.
El află că Ayse s-a căsătorit și se înjunghie. Sora lui Baha merge la conac să discute cu Ayse și îi reproșează că din cauza ei fratele ei este în acea situație și că s-a căsătorit cu Ferit chiar dacă a fost logodită cu Baha. Ayse îi explică că ea și Baha au fost doar prieteni și nimic altceva dar ea nu o crede.
Înainte să plece din Istanbul, Ayse plătise o avocată pentru a-l salva pe Baha dar din păcate lucrurile s-au complicat iar Ayse nu știa nimic.
Sora lui Baha pleacă supărată iar Hande reușește să vorbească cu ea și află multe lucruri despre Ayse.

După ce tatăl său moare, Yaman dă foc casei pentru a se rupe de trecut.
Adnan suferă când îl vede pe Yaman distrus. Se gândește să facă ceva pentru el și
îi dă funcția de director la companie.
Yaman este foarte încântat de funcția pe care o are dar pe lângă asta lucrează și pentru Ihsan deoarece vrea să câștige cât mai mulți bani. El își cumpără o mașină nouă și o altă casă.
Chiar dacă Hande este în inima lui, Yaman se comportă foarte distant cu ea și începe să se întâlnească cu Betul.

Sinan, fratele mai mare al lui Ferit o întâlnește pe Ebru, prima lui dragoste. După mulți ani, Ebru s-a întors din Germania împreună cu fiul ei care acum este la aceeași școală cu fiica lui Sinan. Sinan a fost nevoit să se despartă de Ebru din cauza lui Azade, dar se pare că nu a reușit să o uite.

Hande află de la secretara lui Ferit că el va merge la Iskenderun pentru o întâlnire de afaceri. Se pregătește și pleacă și ea dar înainte de a pleca îi spune lui Ayse că merge la Iskenderun și va rămâne cu Ferit în noaptea aceea.
Vedia, mătușa lui Ferit o vede pe Ayse supărată și o sfătuiește să se pregătească și să meargă la soțul ei, să nu o lase pe Hande să câștige.
Cand ajunge la hotel, Ayse o vede pe Hande intrând în camera lui Ferit iar imediat după ea intră și el în cameră.
Ferit o întreabă pe Hande ce caută acolo iar ea îi spune că Ayse i-a permis să meargă acolo și nu a fost deloc deranjată când i-a spus că va merge la el, ceea ce înseamnă că Ayse nu îl iubește deloc.
Ayse pleacă crezând că Ferit și Hande rămân împreună.
Ceea ce nu știe Ayse este că Ferit se ceartă cu Hande apoi pleacă acasă. Când se întoarce acasă, Ferit o aștepta în fața conacului. El o duce în oraș pentru a discuta și după ce amândoi se ceartă, Ayse îi spune că vrea să divorțeze.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.