Inimă rănită Episoadele 22,23,24 (rezumat) Baha o răpește pe Ayse

1,374

Ferit l-a recunoscut pe Baha că el a fost cel care l-a salvat și pentru a-i mulțumi l-a angajat ca șofer al său.
Sinan se ceartă cu Adnan și se întoarce la conac abia dimineața. Lehman crede că a fost cu Ebru și merge la ea acasă și o insultă spunând-ui să îi lase soțul în pace.
Cenk aude discuția lor și de atunci o evită pe Muge și nu îi mai răspunde la telefon. El merge la companie și îi spune lui Sinan ce a făcut soția lui și că mama lui este acum în spital din cauza ei. Sinan merge acasă și se ceartă cu Lehman iar Muge aude și îi reproșează mamei sale.

Ayse îl roagă pe Ferit să îi dea restul de bani pe care i-a promis fiindcă are nevoie de ei și îi promite că nu va pleca de la conac și că va respecta termenul contractului. Ferit îi dă banii iar ea îi dă lui Baha și îi cere să plece de acolo.

Betul îi reproșează lui Hande că din cauza ei nu poate să fie fericită cu Yaman.
Hande îi spune lui Yaman că trebuie să discute ceva cu el iar el o invită în noua lui casă și îi promite că va găti ceva pentru ea. După ce deapănă amintiri din copilăria lor
el pune melodia care îi plăcea ei și o invită la dans.
El îi spune cât de mult o iubește.
Hande îi spune că dacă s-ar fi născut într-o familie nobilă poate că ar fi fost acum împreună, dar chiar dacă el are acum bani, pentru ea este tot fiul unui om sărac și chiar dacă și ea îl iubește foarte mult nu vor putea să fie împreună.
Ea îi mai zice că nu vrea să îi facă lui Betul ce i-au făcut lui Ferit.
Yaman rămâne foarte dezamăgit după ce a fost insultat fără milă de Hande și o cere în căsătorie pe Betul.

Azade o caută pe Ebru la spital și îi oferă bani pentru a-i lăsa familia în pace și pentru a pleca de acolo. Ebru refuză și îi spune că
chiar dacă cu mulți ani în urmă a alungat-o din țară de data aceasta nu va mai pleca din locul în care s-a născut.

Adnan află de la Sinan că înainte de nuntă, Ferit i-a văzut pe Hande și pe Yaman sărutând-use. El își dă seama că Ferit și Yaman se urăsc foarte mult și se teme ca nu cumva Yaman să fie vinovat pentru accidentul lui Ferit.
Adnan îi spune lui Bahtiyar că trebuie să facă ceva înainte ca cei doi fii să își facă rău unul altuia, altfel nu se va ierta niciodată. Bahtiyar îl sfătuiește să le spună că sunt frați dar el îi zice că deocamdată nu poate dar va veni curând și ziua aceea și îi cere lui Bahtiyar să îi urmărească mai departe.

Sinan merge la spital și află de la medicul care o trata pe Ebru că a fost internată din cauza unor leziuni interne, probabil din cauza că a fost lovită. Sinan îi spune medicului că va plăti el cheltuielile de spitalizare și îl roagă să nu îi spună lui Ebru.

Muge vrea să își ceară scuze de la Ebru pentru felul în care mama ei a insultat-o și o roagă pe Ayse să o ajute să meargă la spital.
Ayse acceptă iar când ajung la spital rămâne în mașină cu Baha să o aștepte.
Baha o răpește pe Ayse dar când Ayse îi spune că este îndrăgostită de Ferit, oprește mașina și o lasă în drum.
Între timp Muge văzând că Ayse nu a așteptat-o a plecat spre casă cu Cenk cu motocicleta. Pe drum ei au avut accident. Muge o sună pe Ayse și îi spune ce s-a întâmplat și o roagă să meargă acolo.
Baha dispăruse iar Ayse aștepta un taxi.
Yaman trecea pe acolo iar Ayse îl roagă să o ducă la locul accidentului. Ferit era acolo și când îi vede pe Ayse și pe Yaman coborând împreună din mașină crede că Yaman îl trădează din nou.
Când se întorc la conac, Ayse este certată de Azade și de Lehman pentru că a îndrăznit să o ducă pe Muge în oraș.
Mai târziu Ferit o întreabă pe Ayse de ce era cu Yaman și de ce nu a așteptat-o pe Muge la spital. Ayse nu îi poate răspunde la întrebări fiindcă nu putea să îi spună că Baha a răpit-o.
Ferit pleacă supărat la cabană iar Ayse ia un taxi și merge după el.
La început el nici vrea să discute cu ea dar Ayse insistă că trebuie să vorbească amândoi. El este foarte trist și îi spune că ea era singura persoană în care care a avut încredere dar l-a dezamăgit și ea.
Ayse își dă seama că Yaman a fost prietenul pe care îl numea frate și care l-a trădat. Ea îl sărută și îi promite că nu îl va trăda niciodată.
Hande a urmărit-o pe Ayse până la cabană și spera că de data aceasta ea și Ferit se vor certa dar îi vede sărutându-se și îmbrățișându-se.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.