Inimă rănită Episoadele 25,26,27 (rezumat)

1,770

Hande este distrusă când îi vede pe Ferit și pe Ayse sărutându-se. Disperată, ea vrea să dea foc cabanei dar renunță în ultimul moment apoi merge la un bar și începe să bea. Mama ei este anunțată și merge după ea și o duce acasă. Hande îi povestește plângând că Ferit s-a îndrăgostit de Ayse.

A doua zi, Baha merge la conac și îi spune lui Ferit că nu va putea să mai lucreze pentru el fiindcă are niște probleme de rezolvat și va pleca departe. După aceea, Baha o sună pe Ayse și îi spune că pleacă și că a luat jumătate din banii pe care ea i-a dat, iar restul de bani îi găsește într-o poșetă în camera ei.

Hande îl amenință pe Baha că dacă nu o va lua pe Ayse de acolo o va ucide.
Baha îi spune că el s-a retras fiindcă și-a dat seama că Ayse și Ferit s-au îndrăgostit și ar trebui să accepte că a pierdut și să renunțe și ea.
Baha încearcă să plece ilegal în străinătate dar Hande pune pe cineva să îl urmărească.

Adnan află că Yaman nu este vinovat de accidentul lui Ferit și își dă seama că Ferit are un dușman. El îi cere lui Bahtiyar sa facă cercetări.

Ferit îi face o surpriză lui Ayse. Îi cumpără cafeneaua la care ea visase. Ayse îi spune că ea nu este obișnuită să primească totul de-a gata și că și-ar fi dorit să o obțină prin munca ei, dar Ferit îi zice că vor fi parteneri de afaceri și vor împărți câștigul. Ayse acceptă entuziasmată.

Adnan află că Yaman a cerut-o în căsătorie pe Betul și merge împreună cu Azade la familia Varoglu să o ceară pe Betul de la ei. Yaman îi mulțumește lui Adnan pentru că se comportă cu el ca un tată. Peste trei zile Azade le organizează petrecerea de logodnă la conac.
Adnan îi spune lui Yaman deoparte că speră că nu se va mai uita înapoi și că va fi fericit cu Betul. Yaman îi promite că a încheiat capitolul Hande și zâmbind îi spune că măcar a ieșit ceva bun din cearta lui cu Ferit. Amândoi au observat cât de fericit era Ferit cu Ayse.
Chiar și Sinan nu mai este atât de supărat pe Yaman, fiindcă se bucură când își vede fratele atât de fericit.
Hande este și ea la petrecere împreună cu părinții ei.
Ea speră că fericirea lor nu va mai dura mult și își spune că mai este puțin și Ferit va afla adevărul despre Ayse și despre Baha.
Hande a aflat că Baha voia să fugă în străinătate și a trimis pe cineva să îl aducă la conac și să spună tuturor adevărul despre el și Ayse, în caz contrar l-a amenințat că o va ucide pe Ayse.
Hussein a aflat de la unul dintre oamenii lui că Hande l-a răpit pe Baha din spital iar acum când voia să fugă în străinătate, l-a răpit din nou.
Hussein o duce pe Hande acasă și o încuie în cameră.
Ferit și Ayse pleacă de la petrecere într-un loc liniștit pentru a putea fi singuri.
Hande îl sună pe Ferit și îi spune că a aflat că este în pericol, că Cesur, fostul lui șofer a încercat să îl omoare și că îi poate dovedi. Apoi îl întreabă dacă știe cine este Cesur.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.