Inimă rănită Episoadele 28,29,30 (rezumat) Ferit află că Cesur este Baha

1,657

Hande îl sună pe Ferit și îi spune că Cesur, fostul lui șofer a încercat să îl omoare. Tocmai când voia să îi spună cine era Cesur, Hussein îi ia telefonul din mână.
Ayse îl întreabă pe Ferit de ce l-a sunat Hande dar el îi spune că nu era nimic important.

Bahtiyar îl informează pe Adnan că înainte ca Ferit să aibă accidentul, Cesur a fost la fermă și a intrat în grajdul unde era calul lui Ferit.
Amândoi au înțeles că el are legătură cu accidentul. Adnan îi cere lui Bahtiyar să îl găsească dar el îi spune că a aflat că oamenii lui Hussein l-au prins pe Cesur zilele trecute.
Ferit verifică documentele lui Cesur și își dă seama că sunt false și îi spune și lui Sinan.
Hussein se teme că Baha îi va spune lui Ferit ce a făcut Hande și le ordonă oamenilor săi să scape de el, însă în ultimul moment, Sinan îl salvează pe Cesur care își pierduse cunoștința
și împreună cu Ferit îl duc într-un loc sigur și îi duc un medic să îl îngrijească. Ei cred că Ferit are un dușman ascuns și că Cesur lucrează pentru el și încearcă să afle cine este.

Yaman află că Hussein este presat de creditori și se oferă să îl împrumute cu bani.

La insistențele mamei sale, Hande acceptă ca mama ei să o ducă la un psiholog. Hande reușește să scape de ea și vrea să meargă la Ferit să îi spună că Ayse este iubita lui Cesur. Yaman o întâlnește și când îi spune ce vrea să facă încearcă să o oprească.
O duce la el acasă apoi îl anunță pe Hussein. El îi mulțumește și îi cere să aibă grijă de fiica lui. Yaman se bucură și îi promite că o va duce mai târziu acasă.
Betul îl aștepta pe Yaman în oraș la un local. Era ziua lui de naștere și s-au înțeles să sărbătorească în oraș. Când s-a întors acasă, Betul i-a văzut împreună și și-a dat seama că Yaman nu a uitat-o pe Hande.

Ihsan află că sora lui Vedia care a murit la naștere a fost iubita lui Adnan înainte ca al să se căsătorească cu Azade.

Ayse deschide cafeneaua iar la inaugurare participă toată familia lui Ferit. Azade sosește mai târziu iar Adnan este surprins să vadă că a acceptat invitația. Ea îi spune că a decis ca din acea zi să nu se mai amestece în viața nimănui și fiecare este liber să facă ce dorește.

Azade află de la Vedia că sora ei a murit la naștere. Până atunci Azade nu a știut că fosta iubită a lui Adnan a fost însărcinată.

Ferit și Ayse își petrec noaptea la cabană.
A doua zi dimineața, în timp ce Ferit era singur apare Cesur și îi spune că de fapt el este Baha, logodnicul lui Ayse iar în tot acest timp Ayse l-a mințit.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.