Inimă rănită Episoadele 31,32,33 (rezumat) Ayse pleacă de la Conac

1,770

Cesur a fost găsit din nou de oamenii lui Hussein.
Hussein l-a amenințat că dacă îi va spune lui Ferit că Hande l-a răpit din spital și că ea l-a adus în Antakya, atunci îi va face rău lui Ayse.
De aceea, Cesur îi spune lui Ferit că Ayse a fost logodnica lui, iar el a intrat în închisoare pentru ea și că ea s-a căsătorit cu Ferit fiindcă avea nevoie de bani pentru a angaja o avocată ca să îl salveze.
Ferit se informează și află că într-adevăr Ayse a plătit o avocată pentru a-l salva pe Baha, iar în declarația pe care Ayse a dat-o în favoarea lui Baha pentru a-l salva, ea a scris că Baha era logodnicul ei.

Ferit nu îi zice nimic lui Ayse dar seara la cină le spune tuturor că căsătoria lui cu Ayse a fost doar o înțelegere între ei și că a încercat să îi convingă pe toți că este îndrăgostit de ea doar pentru că nu voia să se căsătorească cu Hande, dar acum nu vrea să mai continue acel joc. Ayse nu înțelege ce se întâmplă și plângând pleacă de la conac și își petrece noaptea în parc. A doua zi dimineața, merge să îl întâlnească pe Ferit și îl întreabă de ce i-a făcut toate astea. El îi spune că a aflat totul despre Baha. Ayse încearcă să îi spună adevărul dar el nu o ascultă.

Yaman îl împrumută pe Hussein cu o sumă mare de bani pentru a-și plăti datoriile.

Adnan merge să îl înfrunte pe Hussein. Îi spune că nu mai vrea să fie partenerul său de afaceri și că știe că el a încercat să îl omoare pe Ferit.
Hussein inventează o poveste credibilă. Adnan pleacă spre fermă dar pe drum se simte rău și oprește mașina. Yaman era acolo și când vrea să îl ajute, Adnan îi cere să îi dea medicamentele din haină. Yaman găsește în buzunarul hainei biletul pe care tatăl său l-a scris înainte de a muri. În bilet scria că tatăl lui adevărat este Adnan.
Cesur este prins din nou de oamenii lui Hussein. El vrea să o anunțe pe Ayse că este în pericol și că Hussein l-a obligat să vorbească cu Ferit dar nu reușește. Ei îl lovesc și îl aruncă în stradă.
În timp ce Ayse aștepta autobuzul pentru a se întoarce la Istanbul, Cesur o sună și o roagă să se întâlnească fiindcă trebuie să îi spună ceva important. Când ajunge Ayse se ceartă cu el pentru că l-a mințit pe Ferit. Cesur apucă să îi spună doar că a fost obligat să facă asta, altfel cei care l-au răpit l-au amenințat că o vor ucide pe ea, apoi este împușcat de cineva de la distanță. Ayse este adormită cu o injecție iar lângă ea este lăsată arma cu care a fost împușcat Cesur. Când se trezește Ayse,
Cesur dispăruse.
Ayse îl sună pe Ferit dar el nu îi răspunde. Ea merge la cabană și îi cere ajutorul și îi povestește ce s-a întâmplat. Imediat după asta Ayse este căutată de poliție pentru uciderea lui Cesur, dar Ferit le spune că soția lui nu este acolo.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.