Inimă rănită Episoadele 37,38,39 (rezumat)

2,857

Ferit este hotărât să o salveze pe Ayse chiar dacă încă este supărat pe ea.
Azade îi impune lui Ferit să divorțeze de Ayse dar el îi spune că de aici înainte nu va mai asculta de ea.

Hande îi arată lui Ferit niște fotografii cu Ayse și cu Cesur și minte că au fost făcute la logodna lor. Mai târziu Ferit îi dă fotografiile lui Ayse iar ea îi spune că nu a făcut niciodată acele fotografii. Ferit nu o crede.

Bahtiyar îl duce pe Yaman la mormântul mamei sale și îi spune povestea dintre ea și Adnan. Yaman jură să se răzbune pe Adnan.
Yaman nu îi spune lui Adnan că a aflat că este copilul lui și vrea să se răzbune pe el fiindcă nu îl poate ierta pentru că a renunțat la el pentru a-și proteja familia.
Pe de altă parte, Bahtiyar vrea să se răzbune și el pe Adnan fiindcă în copilărie și-a pierdut părinții din cauza tatălui lui Adnan.
El îi spune lui Yaman că a așteptat ca el să crească pentru a se răzbuna și se unesc amândoi împotriva lui Adnan.

Betul se ceartă cu Hande și își adună lucrurile și pleacă de la companie. Hande suferă fiindcă ea era singura ei prietenă și a părăsit-o și ea.

Azade preia conducerea companiei. Adnan rămâne la conac, fiind încă bolnav.

Ayse este încă supărată pe Ferit fiindcă nu a crezut-o când i-a spus că Baha nu a fost logodnicul ei.
Ferit o convinge până la urmă să îl accepte ca avocat. El îi spune că vrea doar să se facă dreptate și să îl prindă pe vinovat fiindcă dușmanul ei ar putea să fie și al lui sau al familiei lui.

Ferit întârzie la o ședință iar Azade îl ceartă din nou. El își dă demisia și pleacă de la companie.

Yaman îi spune lui Azade că Ilhan retrage bani de la companie în numele lui Adnan iar mai târziu îi trimite un videoclip cu dovada.

Zumrut merge să o viziteze pe Ayse. Îi spune că îi pare rău pentru ce i s-a întâmplat și își cere scuze pentru comportamentul lui Hande față de ea. Când află de la Ayse că Baha a fost împușcat în fața ei apoi au dat vina pe ea, Zumrut își dă seama că Huseyin este implicat. Hande află de la ea că în ultimul timp Hande se întâlnea cu Baha.

Hande se simte singură. Merge acasă la Yaman și îi propune să rămână la el în noaptea aceea. Îi spune că a avut dreptate că ei doi trebuia să fie împreună dar el o respinge și îi spune că nu o mai iubește.

Ferit merge din nou în vizită la Ayse. Ei se ceartă din nou dar nici nu pot să renunțe unul la celălalt.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.