Inimă rănită Episoadele 40,41,42 (rezumat) Ayse decide să divorțeze de Ferit

1,511

La proces, Ayse a fost eliberată din lipsă de dovezi și urma să fie judecată în stare de libertate. Până atunci ea nu va putea părăsi orașul.

Ferit vrea să o ajute pe Ayse să îi închirieze o casă și să îi găsească un serviciu dar ea îi spune că nu are nevoie de ajutorul lui .
Ayse îi reproșează că nu s-a interesat dacă Baha a fost sau nu logodnicul ei și nu a verificat dacă fotografiile pe care i le-a dat Hande sunt adevărate și îi spune că nu îl va ierta niciodată.

Yaman se căsătorește cu Betul.

Bahtiyar îl ajută pe Yaman să găsească o asistentă care seamănă perfect cu mama lui Yaman și o angajează pentru a avea grijă de Adnan.

Cu banii puțini pe care îi are, Ayse închiriază o casă într-un cartier sărac. Ferit o urmărește și insistă să îl lase să îi închirieze un apartament bun dar ea nu vrea. El îi spune că încă este soția lui și că își face griji pentru ea. Ayse îi spune că în curând va rezolva și problema aceasta.

Ayse își dă seama că Hande i-a dat fotografiile lui Ferit și merge la ea acasă și îi spune că dacă va afla că ea este vinovată de moartea lui Baha o va face să plătească pentru tot. Huseyin intervine și o scoate pe Ayse afară dar Zumrut îi ia apărarea lui Ayse și îi spune că ea crede că este nevinovată și că într-o zi se va face dreptate. După ce pleacă Ayse, Huseyin recunoaște în fața lui Zumrut că el a ordonat să fie împușcat Baha, dar a făcut-o pentru a o proteja pe Hande.

Ferit află că fotografiile erau false și că Baha nu a fost logodnicul lui Ayse și regretă că a acuzat-o pe nedrept.

Ayse încearcă să își găsească un loc de muncă dar nu o angajează nimeni fiindcă a fost la închisoare.

Azade merge la Ayse și îi cere să divorțeze de Ferit iar ea îi spune că va divorța fiindcă nu îl poate ierta pe Ferit nu pentru că vrea ea.

Ayse îi spune lui Ferit că vrea să divorțeze. El își cere iertare de la ea pentru că a rănit-o fiindcă nu a crezut în ea și îi promite că nu o va mai supăra niciodată și o roagă să nu îl părăsească dar ea îi spune că totul s-a sfârșit între ei.
Ea îi dă actele de divorț să le semneze.

Ferit o cheamă pe Hande la fermă și îi spune că a aflat că pozele sunt false. O insultă și îi spune că o urăște și nu mai vrea să o vadă niciodată.
Disperată, Hande caută consolare la Yaman. După ce îl sună la telefon de câteva ori și el nu îi răspunde, Hande merge la el acasă și află că Yaman și Betul s-au căsătorit.
Hande se simte abandonată de toți prietenii ei și merge să vorbească cu psihologul care o trata. După ce pleacă Hande, medicul o anunță pe mama ei că a fost la cabinetul lui și că vorbea ceva despre sinucidere.
Mai târziu, Hande merge pe un șantier unde obișnuia să meargă cu Ferit în copilărie și filmează un videoclip în care își ia rămas bun de la Ayse și de la Ferit. Îi spune lui Ayse că acceptă că a pierdut și lui Ferit îi spune că l-a iubit doar pe el, după care se aruncă în gol.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.