Inimă rănită Episoadele 43,44,45 (rezumat)

2,952

Ayse îi cere lui Ferit să semneze actele de divorț dar el încearcă să o convingă să mai dea o șansă relației lor. În acel moment amândoi primesc videoclipul pe care l-a făcut Hande. Amandoi merg în grabă acolo și ajung la timp fiindcă Hande era în viață.
Hande era lovită la cap și sângera. În timp ce Ferit cheamă ambulanța, Ayse îi bandajează rana pentru a opri sângerarea. Când ajung la spital, Hande trebuia să fie operată și era nevoie urgenta de sânge. Ayse are aceeași grupă sanguină și donează ea pentru Hande.

Când părinții lui Hande ajung la spital, Huseyin îi acuză pe Ferit și pe Ayse că din cauza lor s-a întâmplat asta cu Hande. Ferit îi spune că nu este vinovat cu nimic și îi spune să o întrebe pe Hande când se trezește.
Zumrut își cere iertare de la Ayse pentru felul cum i-a vorbit Huseyin și îi mulțumește că a ajutat-o pe Hande și o îmbrățișează. Îi spune că este o fată bună iar Ayse îi zice că oricine ar fi făcut la fel.

Ayse îi cere lui Ferit să se întoarcă la Hande fiindcă acum are nevoie de el pentru a supraviețui. Ferit îi spune că chiar dacă ea va pleca, el tot nu va fi cu Hande niciodată.

Următoarea zi, Ferit merge la spital. Hande se trezește și își amintește că peste câteva zile trebuia să se căsătorească cu Ferit. Nu își amintește nimic ce s-a întâmplat după aceea.
Medicul îi spune lui Ferit că Hande are amnezie și nu știe cât timp va dura, dar deocamdată Hande nu trebuie să suporte alt șoc. Azade îi cere și ea lui Ferit să îi fie alături lui Hande. Azade speră că vor fi din nou împreună.
După ce este externată din spital, Hande începe să își amintească ce s-a întâmplat înaintea nunții. Își amintește că s-a sărutat cu Yaman, apoi își amintește ziua nunții dar nu spune nimănui.

Ayse își găsește un loc de muncă într-o brutărie.

Hande este foarte tristă fiindcă a aflat de la medic că nu mai poate fi mamă.

Huseyin găsește pe cineva care se predă și spune că el l-a ucis pe Baha, iar Ayse este eliberată.

Azade îl trimite pe Kerim să îl urmărească pe Ferit.
Ferit merge la Ayse și fiind cam băut, rămâne acolo peste noapte. Dimineața, la insistențele lui Ayse semnează actele de divorț. Ayse îi propune să meargă împreună la picnik, în felul acesta se vor despărți într-un mod plăcut și vor rămâne prieteni.
În timp ce ei erau plecați, Kerim intră în casa lui Ayse și vede că actele de divorț sunt semnate. O sună pe Azade și îi spune că actele sunt semnate dar Ferit și Ayse au plecat împreună veseli. Azade crede că s-au împăcat și îi cere lui Kerim să îi ducă actele.
Ayse și Ferit petrec acea zi împreună dar la întoarcere spre casă au accident de mașină.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.