Inimă rănită Episoadele 46,47,48 (rezumat) Ayse este însărcinată

2,599

Ayse și Ferit își petrec ziua împreună la picnik dar la întoarcere spre casă au accident de mașină. Ferit este rănit puțin dar din fericire nu s-a întâmplat nimic grav. Amandoi sunt fericiți că au scăpat cu bine și se îmbrățișează.
‌Cand ajunge acasă, Ayse
vede că lipsesc actele de divorț și crede că Ferit le-a luat pentru a le duce în instanță și că nu a fost sincer când i-a spus că el nu vrea să divorțeze.
Următoarea zi, Azade îl anunță pe Ferit că a primit o notificare de la tribunal și că în termen de trei zile va fi divorțat de Ayse. El este dezamăgit că Ayse s-a grăbit atât de mult să scape de el și o întreabă când a avut timp să pregătească actele.
Dealtfel, nici unul nu bănuiește că Azade a aplicat cererea pentru divorț în numele lui Ayse.

Hande le cere părinților ei să nu spună nimănui că nu va mai putea să aibă copii, în special nu vrea să afle Ferit și Azade. În caz contrar, îi amenință că se va sinucide.
Hande merge la Ayse acasă și o amenință că dacă nu va pleca din viața ei și a lui Ferit o va ucide. Ayse își dă seama că lui Hande i-a revenit memoria dar nu îi spune lui Ferit. În timp ce ele se ceartă, mama lui Hande își dă seama că Hande este la Ayse și merge după ea. Hande iasă afară iar Zumrut își cere din nou iertare de la Ayse și o roagă să o ierte pe Hande fiindcă a aflat de curând că nu va mai putea avea copii și de aceea este supărată.

La companie, Yaman îi ia apărarea lui Sinan în fața lui Azade, încercând să îl facă să aibă încredere în el.

Adnan și asistenta lui, Saadet, se înțeleg foarte bine iar Azade observă și este deranjată de apropierea dintre ei.

Hande se preface în continuare față de Ferit că nu își amintește că ei s-au despărțit. Ea merge la cabană și pregătește o cină romantică pentru ei doi. Spre norocul lui Ferit, apare Sinan și ea pleacă. Ferit îi spune lui Sinan că uneori are impresia că ea se preface că nu își amintește nimic.

Vedia merge în vizită la Ayse. Ayse îi povestește supărată că Ferit i-a spus înainte cu o zi că nu vrea să divorțeze dar a luat actele de pe masă pe ascuns și a înaintat procedura de divorț. Plângând, Ayse îi spune că îl iubește pe Ferit și nu crede că va putea trăi fără el.
Pe de altă parte, Ferit se plânge la Sinan de Ayse că nu a vrut să mai dea o șansă relației lor și că a decis să nu mai insiste dacă ea vrea să divorțeze.

Betul îl aude pe Yaman când îi spune lui Bahtiyar la telefon că va distruge familia Sancakzade și că într-o zi îi va scoate pe toți din conac.

După ce divorțează, Ferit și Ayse își dau seama că Azade a înaintat procedura de divorț.
Ferit este revoltat dar Ayse îi spune că este mai bine pentru ei că s-a întâmplat așa.

Azade îi spune lui Zumrut că Ayse și Ferit au divorțat și că a discutat cu Hande și le așteaptă la cină la conac. Îi promite că va repara tot ce s-a întâmplat între Hande și Ferit. Zumrut îi zice că nu are nimic de reparat fiindcă Hande minte și că își amintește totul și pentru ea totul este doar un joc. Azade o convinge că ceea ce face Hande este bine și pentru ea și pentru Ferit și că ar trebui să se căsătorească.
Vedia aude discuția lor și o sună pe Ayse și îi spune că Hande a mințit că și-a pierdut memoria. Ayse îi spune că știe asta fiindcă i-a spus Hande și oricum între ea și Ferit totul s-a sfârșit, iar în curând va pleca din oraș.

Seara, Ferit merge la conac și o găsește pe Hande și pe părinții ei acolo.
Hande era îmbrăcată în rochie de mireasă pe motiv că făcea repetiții pentru nunta lor. Ferit îi spune că nu se va căsători cu ea niciodată și că ei au fost despărțiți de mult iar el s-a căsătorit cu altă fată de care s-a îndrăgostit.
Azade îi amintește că el s-a despărțit de Ayse dar Ferit îi spune în fața tuturor că ea a fost cea care i-a despărțit iar acum din cauza ei este foarte nefericit.

Saadet își face valizele și merge în camera lui Adnan să își ia rămas bun de la el. El o întreabă de ce pleacă iar ea îi spune că Azade i-a cerut să plece. Plângând, ea îi spune că a lucrat pentru el fiindcă are o mamă bolnavă și avea nevoie de bani pentru medicamente. Adnan încearcă să o calmeze iar Saadet îl îmbrățișează. Azade îi vede și se întristează.

Ayse își dă demisia de la serviciu iar seara când se întoarce acasă cade în stradă și își pierde cunoștința. Cineva o duce la spital. Când se trezește, Ayse află de la medic că este însărcinată.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.