Inimă rănită Episoadele 55,56,57 (rezumat) Viața lui Ayse este în pericol

3,079

După ce Huseyin a fost reținut, Hande îl sună pe Yaman și se preface că este foarte necăjită, iar Yaman merge la ea acasă pentru a o consola.
Huseyin crede că Zumrut l-a denunțat și pentru a se răzbuna își închide toate conturile bancare, astfel încât ea și Hande rămân fără bani.

Hande face un alt plan. Trimite niște oameni acasă la ea să facă scandal și să îi spună lui Zumrut că Huseyin le era dator și dacă nu le dă banii vor veni din nou.
Hande se preface că este foarte speriată și îi cere mamei sale să plece să doarmă în altă parte. Zumrut îi spune că nu au bani de hotel iar Hande o convinge să meargă acasă la Yaman.
Yaman le găzduiește imediat dar Betul nu este de acord ca Hande să stea în casa lor și se ceartă cu el deoparte dar ele aud discuția.
Betul pleacă de acasă dar mai târziu se întoarce și foarte amabilă îi spune lui Hande că poate să stea la ei cât dorește și încearcă să îi arate că ea și Yaman sunt fericiți.

Zumrut se simte jenată de situație și pleacă la Azade. Azade îi spune că poate să stea la conac până își rezolvă problemele dar pe Hande nu o primește. Zumrut se întoarce la Yaman.

Saadet este concediată de Azade și pleacă de la conac. Ea se întâlnește cu Yaman și îi spune că a aflat că Vedia este mătușa lui. El se bucură că mai are o rudă.
Acum că a plecat de la conac, Saadet îi spune că nu va mai putea să îi dea informații, dar Yaman îi spune că nu este totul pierdut și îi cere să îl facă pe Adnan să se îndrăgostească de ea.

Ayse începe să lucreze la cafenea. Ferit nu prea este de acord cu asta dar nu vrea să o supere. Totuși, el nu are incredere în Mirza și îl pune pe Ender să îl urmărească.

Adnan își găsește un partener pentru noul hotel. El știa doar că acest partener locuia în străinătate și că se numește Ozdemir. Adnan nici nu bănuia că de fapt acest partener era Yaman.
Adnan îl pune pe Sinan la conducerea acestei afaceri.

Mârza duce la spital ceașca de cafea a lui Ayse și îi cere unui medic să facă din nou un test ADN.

Ferit află că Mirza este chirurg la un spital și că a crescut într-un orfelinat, iar după ce a părăsit orfelinatul și-a schimbat numele de familie și imediat după aceea s-a îmbogățit.

Saadet și Adnan se întâlnesc la un hotel. Kerim îi urmărește și o anunță pe Azade.

O femeie trimisă de Hande merge acasă la Ayse și îi duce o prăjitură în semn de bun venit spunând-ui că e vecina ei. Prăjitura era otrăvită cu scopul de a o face pe Ayse să piardă copilul.
Ayse mănâncă prăjitura apoi merge la cafenea să lucreze iar seara organizează o petrecere surpriză pentru Ferit fiindcă era ziua lui de naștere.
A doua zi dimineața, în timp ce Ferit era plecat, Ayse se simte foarte rău. Îl sună pe Ferit dar el nu îi răspunde. Ayse se prăbușește la pământ și cu greu reușește să îl sune pe Mirza și să spună doar un cuvânt ” mor”.
Între timp, Ferit este cu Ender în rulota lui Mirza. Ferit nu are încredere în Mirza și vrea să afle cine este cu adevărat. În timp ce caută prin rulotă, Ferit găsește un album de fotografii care îi atrage atenția.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.