Inimă rănită Episoadele 58,59,60 (rezumat)

3,017

Mirza merge acasă la Ayse și o găsește în stare de inconștiență. El o ia in brațe și o duce repede la mașină. Ferit apare și el și împreună o duc la spital. Din analize reiese că Ayse a fost otrăvită cu o otravă necunoscută. Medicul îi spune lui Ferit că trebuie să renunțe la copil pentru a salva viața soției sale.

Ferit găsise în rulota lui Mirza poze cu Ayse când era copil și se întreabă ce legătură poate fi între el și Ayse.

Yaman află că mătușa lui, Vedia, are datorii mari și i le plătește fără să îi spună.

Hande îi lasă o scrisoare lui Yaman în care îi scrie că îl iubește foarte mult și că pleacă departe fiindcă suferă când îl vede în brațele lui Betul. Betul citește scrisoarea și își dă seama că Hande a scris-o intenționat pentru a o face geloasă.
După aceea, Hande îi trimite un mesaj vocal lui Zumrut în care o anunță că a plecat departe și să nu o mai aștepte fiindcă nu se mai întoarce.

Ferit nu ii spune încă lui Ayse că a pierdut copilul. Atât Azade cât și ceilalți membri ai conacului sunt foarte triști pentru pierderea copilului.

Adnan și Saadet își petrec noaptea la hotel. Dimineața, Saadet îi ascunde cutia de medicamente. Adnan nu se simte bine și îi cere să îi dea medicamentele din buzunarul hainei. Saadet îl minte că nu le găsește. Adnan își pierde cunoștința.
Saadet o cheamă pe Azade și se preface că e îngrijorată pentru el. Când Azade ajunge la hotel, Adnan se trezește. După ce se ceartă cu el, Azade îl duce la conac.
Mai târziu, Azade o sună pe Saadet și o cheamă la conac pentru a discuta. Azade îi oferă o sumă mare de bani și îi promite că dacă va face ce va zice ea îi va da mai mulți bani. Saadet este de acord.

Azade îi cere lui Adnan să accepte să divorțeze și să renunțe la toată averea în favoarea ei și a copiilor. Adnan refuză să divorțeze și îi spune că nu va renunța la drepturile lui.

Hande face un nou plan pentru a scăpa de Betul. Ea aranjează ca Betul să fie chemată la Istanbul la un interviu pentru un loc de muncă pe care Betul și-l dorea de mult timp.
După ce Betul pleacă la Istanbul, Hande merge acasă la Yaman și rămân împreună în acea noapte.
Ayse este externată din spital și merge cu Ferit la conac. Acolo află că a pierdut copilul. Ayse este foarte întristată și pleacă acasă cu un taxi. Ferit merge după ea și încearcă să o consoleze. Ea se ceartă cu el și îi reproșează că nu a fost lângă ea când era aproape să moară și nu i-a răspuns la telefon când l-a sunat. Furioasă, Ayse se urcă în mașină și pleacă. Ferit o caută peste tot dar nu o găsește.
La sfârșitul episodului, Ayse este în spital pregătită pentru operație.
Mirza este sunat la telefon de o persoană care îi dă ordin să facă imediat operația așa cum au convenit fiindcă nu mai este timp. Mirza îi spune că trebuie să amâne operația fiindcă Ayse nu se află într-o stare prea bună și trebuie să aștepte să se recupereze fiindcă ar fi posibil să moară în timpul operației.Tipul însă îi spune că nu îl privește dacă ea va supraviețui sau nu și îi dă bisturiul în mînă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.