Inimă rănită Episoadele 64,65,66 (rezumat) Ayse merge la ferma bunicului ei

930

Hande este rănită la umăr și toată lumea crede că Ayse a împușcat-o.
Sahin, bunicul lui Ayse apare și le spune că el a tras cu arma dar i-a făcut doar o rană ușoară așa că nu va avea probleme. Ferit îl întreabă cine este și ce căuta el acolo iar Sahin îi spune că este bunicul lui Ayse și este acolo pentru a-și proteja nepoata.
Ayse nu vrea să stea de vorbă cu bunicul ei. Se pare că el și-a renegat propria fiică cu mulți ani în urmă pentru că s-a căsătorit cu tatăl lui Ayse iar el nu a fost de acord.
Ayse îi spune mai târziu lui Ferit că Hande a fost cea care i-a dat foc casei.

Hande îl sună pe Yaman și îi cere ajutorul mințind că e grav rănită și că Ayse a împușcat- o. Yaman o duce într-un loc unde să nu fie găsită de Ferit și rămân împreună peste noapte.

Azade o ceartă pe Ayse fiindcă a vrut să o împuște pe Hande dar Ayse se scuză că a vrut să se răzbune fiindcă din cauza lui Hande a pierdut copilul. Azade îi spune că are o familie și nu poate lua decizii de una singură și îi reproșează că din cauza ei Ferit e nefericit.

Mirza o sună pe Ayse și îi spune că bunicul ei l-a rugat să îl ajute să o găsească fiindcă în toți acești ani i-a dus dorul și o roagă să accepte să discute cu el. Ayse îi spune că nu vrea să vorbească cu el.

Ayse își face valiza și vrea să plece de la conac dar Ferit o oprește.

Hande îi spune lui Yaman că știe că este fiul lui Adnan și că vrea să se răzbune pe el și îi propune să se unească și să distrugă familia Sancakzade.
Când se întoarce acasă, Yaman îi spune lui Betul că nu poate să renunțe la Hande și că vrea să divorțeze de ea. Betul află unde este ascunsă Hande și îl anunță pe Ferit iar el o găsește și o predă la poliție.

Azade nu le arată fiilor săi videoclipul de la Saadet și îl șterge, dar Yaman îl trimite atât lui Sinan cât și lui Ferit. Amândoi se ceartă cu Adnan și îi cer mamei lor să divorțeze de el.
Adnan nu vrea să îi lase lui Azade bunurile pe care el le-a obținut prin munca lui de-a lungul anilor și transferă totul pe numele lui Yaman dar nu îi spune că este fiul lui.

Sahin îi cere lui Mirza să o aducă pe Ayse în conacul în care a copilărit mama ei. El este sigur că Ayse îl va ierta și că este o fată miloasă și îi va dona rinichiul lui Elif de bunăvoie.
Ayse vrea să plece la Istanbul dar Mirza află și o convinge să nu plece. Îi arată o scrisoare în care mama ei îl ruga pe bunicul ei că dacă într-o zi o va găsi pe Ayse să o ia sub protecția lui. Ayse acceptă și merge în Adana la conacul lui Sahin. Mirza îi povestește că în timpul cât ea a stat în Istanbul, bunicul ei l-a pus să o urmărească pas cu pas fiindcă voia să o protejeze, indeplinind ultima dorință a mamei sale.
Ferit află că Ayse este la conacul lui Sahin și merge să o convingă să se întoarcă cu el acasă dar Ayse îi spune că nu se va întoarce niciodată acolo și îl roagă să plece. Ferit pleacă dar îi spune că o va aștepta.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.