Inimă rănită Episoadele 67,68,69 (rezumat)

3,687

Ayse rămâne la conacul bunicului ei. A doua zi dimineața, Sahin îi prezintă pe Elif, verișoara ei iar Ayse este foarte încântată să aibă o rudă. Înainte de asta, Sahin îi spune lui Elif că Ayse va fi donatorul pe care îl caută de mult timp doar că deocamdată Ayse nu știe și o sfătuiește să se comporte frumos cu ea pentru a o convinge să fie de acord.
Mirza este nepotul adoptat al lui Sahin și locuiește și el la conac.
În acea zi era procesul lui Hande.
Mirza pleacă în Antakya iar Ayse îl roagă să o ducă și pe ea la tribunal. Când ajung în fața tribunalului, Mirza îl vede pe Ferit și intenționat face un gest pentru a-l face gelos.
Mirza se întoarce mai târziu după Ayse pentru a o duce acasă. Înainte să pornească la drum spre Adana, Mirza o duce la un restaurant. El aflase că Ferit lua masa în acel restaurant cu o femeie și intenționat o duce pe Ayse acolo.
Ferit avea o prietenă din facultate pe nume Tanem care venise de la Izmir și a apelat la el să o ajute să rezolve o problemă cu o moștenire.
Ayse devine geloasă când îi vede împreună, iar Ferit era și el gelos crezând că între Ayse și Mirza era ceva.
Hande este reținută pentru a fi judecată.

Huseyin își dă seama că Yaman este fiul lui Adnan și o cheamă pe Azade să îi spună ceva important. El îi spune că fiul lui Adnan despre care se credea că a murit la naștere este în viață și dacă vrea să afle cine este atunci va trebui să îi dea banii necesari pentru eliberarea lui.

Betul rupe actele de divorț și îi spune lui Yaman că nu va divorța de el și îl amenință că va spune tuturor că el este fiul lui Adnan.

Vedia merge cu Zeytin să o viziteze pe Ayse la conacul bunicului ei. La masă, Sahin află din discuția lor că Zeytin trebuie să fie circumcis și se oferă să facă el ceremonia de circumcizie. Sahin organizează în Antakia o ceremonie pentru persoanele nevoiașe. Azade află și este foarte supărată pe Sahin din cauza că astfel de ceremonii organiza doar familia ei încă de pe vremea bunicului ei.
Ferit merge la petrecere cu Tanem. Ayse se întristează când îi vede din nou împreună.
A doua zi, Elif aude o discuție dintre bunicul ei și Mirza. Sahin era hotărât să îi spună lui Ayse despre boala lui Elif iar dacă va refuza să o ajute, atunci o va obliga.
Elif îl sună pe Ferit și se întâlnesc într-un loc retras. Ea îi spune să o salveze pe Ayse fiindcă este în pericol, apoi pleacă fără să îi dea nici o explicație.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.