Inimă rănită Episoadele 7,8,9 (rezumat)

1,158

Ferit o duce pe Ayse la spital. Din fericire nu a fost nimic grav iar a doua zi s-a întors la conac.
Hande este reținută la secția de poliție dar datorită lui Ayse care nu depune plângere împotriva ei, a doua zi este eliberată.

Hande îi cere scuze lui Ferit și își convinge tatăl să nu renunțe la afacerea cu familia Sancakzade, dimpotrivă, tatăl ei îi transferă afacerea.

Hande o sună pe Ayse și o roagă să se întâlnească cu ea pentru a-i mulțumi și pentru a-și cere scuze de la ea. Ayse acceptă și se întâlnesc în oraș.

Azade îi oferă o sumă mare de bani lui Ayse pentru a-l părăsi pe Ferit însă ea refuză.
Azade se enervează și îi aruncă toate hainele la gunoi. Hande le recuperează și în ciuda soacrei sale le aduce la conac și îi spune că a făcut o mare greșeală că nu a întrebat-o înainte să facă asta, apoi îi arată o rochie și îi spune că aceea e singura amintire de la mama ei decedată.
Yaman a început să lucreze pentru Ihsan care se ocupă de niște afaceri ilegale.
Seyz, tatăl lui Yaman este grav bolnav și este dus la spital. Când își mai revine îi spune lui Adnan că trebuie să îi spună adevărul lui Yaman fiindcă este dreptul lui să știe. Din discuția lor se înțelege că Yaman ar fi fiul lui Adnan iar el nu vrea să se afle deocamdată.
Totuși, înainte să moară Seyz îi spune lui Yaman că el și Ferit sunt frați dar Yaman nu înțelege exact ce vrea să spună. Seiz scapă din mână un bilet pe care mai târziu îl găsește omul lui Adnan.
În bilet scria că Adnan este tatăl lui biologic. Adnan ia biletul și îl pune în buzunar.

Azade se comportă rău cu Ayse iar Ferit o găsește plângând când se întoarce acasă. El își cere scuze de la ea fiindcă a dus-o în acel conac și îi spune că îi va lua bilet spre Istanbul pentru acea seară pentru a se întoarce acasă. Îi promite că îi va da toți banii pe care i-a promis și nu trebuie să mai respecte contractul.

Ferit îi spune lui Azade că a decis să se despartă de Ayse și că va pleca de la conac dar că nu se va mai căsători nici cu Hande nici cu altcineva.
Ayse este pregătită să plece la drum, dar în ultimul moment îi spune lui Azade că a decis să nu își părăsească soțul și să lupte pentru el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.