Interviu cu actorul Bilal Yigit Kocak

1,112

Cum s-a dezvoltat cariera ta de actor, ai vrut mereu să mergi pe această cale?
De fapt, dorința mea de a fi actor vine de la filmele pe care le-am văzut în copilărie. Mama obișnuia să aleagă o grămadă de filme pe care să le urmărim în weekend. Filmele pe care le-am văzut au avut un impact enorm asupra mea. Dar entuziasmul meu s-a oprit acolo. 
Când am venit la Istanbul la facultate, acea dorință mi-a revenit în minte. Nu știam ce să fac, nu aveam cunoștințe așa că am căutat și am mers la școala de actorie cea mai apropiată de mine. Am avut noroc după aceea. Mi-am cunoscut impresarul și profesorul meu de actorie. Acum călătoria mea continuă așa.

Trezești admirație prin ținuta și atitudinea ta, precum și prin identitatea ta ca actor. Din ce fel de familie vii? Cum ai descrie legătura dintre tine și familia ta?
În primul rând, mulțumesc. Relația mea cu familia mea a fost întotdeauna foarte bună. Ei m-au susținut mereu. Am fost crescut de părinți buni cu inimă mare. Au adus o mare contribuție la sosirea mea în acest punct.

Deci, de ce ai ales inițial departamentul de economie și finanțe?
În prezent studiez la Conservator. Am renunțat la departamentul de economie și finanțe pentru că planul meu de carieră a fost modelat mai târziu. De fapt, economia era un domeniu pe care nu mi-l doream, condițiile m-au împins acolo. Atunci mi-am asumat riscul de a-mi urma visele. Și mă bucur că am făcut-o!

Cum s-a intersectat drumul tău cu serialul “Totul pentru familia mea”? Cum te-ai simțit când ai cunoscut personajul Ömer?
Într-o zi, impresarul meu a sunat. Mi-a trimis scenariul și mi-a spus că cei din echipa de casting a serialului vor să merg la audiție pentru personajul Ömer. Când l-am citit prima dată, am spus: „Este o poveste bună”. Am simțit de la bun început că acest serial va avea succes. L-am iubit pe Omer. Natura lui iubitoare și emoțională m-a impresionat. Când am citit scenariul primului episod, ochii îmi erau deja plini de lacrimi. Dacă nu l-aș fi jucat pe Ömer Eren, aș fi regretat. Mă bucur că acest proiect a fost realizat. 

Multe nume noi apar prin producții noi. Care este secretul tău pentru a rămâne în atenția publicului?
Pot spune că munca asiduă și sinceritatea. Oricât de talentat ai fi, dacă nu lucrezi, talentul se pierde. Cred că trebuie să muncești până îți epuizezi puterea pentru a te îmbunătăți. Când lucrezi, culegi roadele. În plus, sinceritatea este importantă, încerc să-mi deschid inima publicului în timp ce joc. Încerc să-i fac să vadă direct prin mine. Publicul nostru înțelege foarte bine atitudinea sinceră. Îl vede pe cel care își deschide inima. Astfel, comunicarea devine mai puternică și atenția publicului este mereu asupra ta.

Ce îți place să faci cel mai mult când ești liber? Ai vreun hobby sau un sport pe care îl practici?
În timpul meu liber, lucrăm la scenarii cu antrenorul meu de actorie. Citesc articolele și cărțile pe care trebuie să le citesc. În afară de asta, dacă am timp, fac sport și cânt la tobe.

Nu știm exact dacă este efectul rețelelor de socializare, dar putem spune că relațiile se epuizează mai repede acum. Ce părere ai despre relații în general?
Acum mi se pare că toate relațiile sunt pentru profit. Prietenia pură nu este ceva ce putem întâlni foarte des. De aceea nu am mulți prieteni și nu sunt foarte sociabil. Pentru că acele relații false nu sunt genul de relație cu care pot înainta, aleg să fiu pe cont propriu, prefer să rămân introvertit.

Există vreun film pe care l-ai vizionat de multe ori și te inspiră de fiecare dată când îl vezi?
„The Elephant Man” este filmul meu preferat și îl pot viziona iar și iar. Filmul acela mi-a deschis o mulțime de uși în interiorul meu. Recent, am vizionat „The Young Pope” cu Jude Law. Este o performanță grozavă și învăț ceva diferit de fiecare dată când îl vizionez.
Interviu din anul 2022.

Biografia actorului Bilal Yigit Kocak

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.