Interviu cu actorul Gokhan Alkan, protagonistul din Inimă rănită

641

Ai apărut în fața publicului cu personajul Ferit în seria “Inimă rănită”. Ce fel de persoană este Ferit?
Ferit s-a născut pe pământurile fertile din Câmpia Amik ca fiu al unei familii bine înrădăcinate. A băut apa locului, s-a prăjit la soare, a pus dreptatea în centrul vieții sale și a devenit avocat. Este neînfricat, mândru dar și naiv. Este o persoană cu suflet bun, grijuliu, de ajutor, loial și plin de compasiune. Bogăția și statutul sunt lumea în care s-a născut, nu cea pe care a ales-o.
A fi puternic și bun în același timp este o muncă grea.
Ferit a depășit provocarea, a dat încredere și a câștigat încredere. Este o persoană cu inteligență emoțională și empatie ridicată. 

Viața lui Ferit se schimbă chiar în ziua nunții . Ce ne spui despre asta?
Ferit este dărâmat de Hande și Yaman, pe care îi iubește foarte mult și, mai ales, cu care a fost prieten din copilărie. Îi iau trecutul, amintirile și provoacă o mare dezamăgire. Acesta este punctul de cotitură al lui Ferit. Începe să-și pună la îndoială viața, familia și totul. Se confruntă cu sentimente pe care nu le cunoștea și nu le simțea înainte.

Gökhan Alkan a primit vreo lovitură în viață care să-l dărâme? Dacă da, cum te-ai adunat și experiența te-a făcut mai puternic?
Slavă Domnului că nu am primit. Indiferent de ceea ce trăim, nu uităm, dar cred că amintirile noastre își schimbă forma.
Datorită viziunii mele asupra vieții și pasiunii mele pentru actorie, încerc să obțin toate experiențele care nu îmi vor face rău mie sau altcuiva.

Gökhan și Ferit au ceva în comun ?
Cred că orice persoană care își pune întrebări despre scopul creației, universul, locul său în acest sistem, pe scurt, totul, vrea să fie ca Ferit cu multele sale trăsături. Între noi este asemănătoare credința noastră în dreptate și pace și compasiunea noastră.

Știu că ai o voce frumoasă și chiar ești pasionat de muzică. Ce loc ocupă muzica în viața ta acum? Ce faci in acest domeniu?
Îmi place foarte mult muzica. Încerc să mă perfecționez. Vom vedea ce va aduce viitorul.

Nu se cunosc prea multe despre asta, dar de fapt ești inginer auto. Ai făcut vreodată inginerie? Studiile în acest domeniu au avut alte contribuții la viața ta?
Nu am practicat ingineria. Bineînțeles că are contribuții în viața mea. Sunt de părere că este un fapt incontestabil că educația contribuie la viața noastră în orice domeniu.

Ai mai spus cu ani în urmă că ai fost foarte sensibil la alimentație. Ai spus: „Zahărul, făina, fast-food nu sunt niciodată în viața mea”. Mai este la fel? Încă spui “sunt ceea ce mănânc”?
Sunt tot la fel. Încă spun că suntem ceea ce mâncăm. Bineînțeles, din când în când mai cedez dar mă întorc pe drumul cel bun imediat.

Serialul este filmat în Antakya, care este un ținut minunat al nostru. Cum sunt zilele tale în Antakya, crezi că este un oraș magic?
Hatay este unul dintre orașele minunate ale țării noastre frumoase. Este intens și fierbinte. Suntem într-un proces captivant cu o echipă frumoasă care crede în munca noastră în această geografie mistică, leagănul civilizațiilor cu structura sa socio-culturală unică și pământurile fertile.

Ce fel de atmosferă este pe platou? Petreceți timp împreună în afara filmărilor, ce faceți?
Avem o echipă profesionistă și cu principii căreia îi pasă de munca sa. Mediul nostru a fost modelat în cadrul respectului și sincerității și sper că va continua în acest fel. De asemenea, petrecem timp împreună în afara serviciului și ne consultăm.

Ești plin de energie, ești muncitor și ai o lumină unică. Dar au existat momente în care acestea nu au fost suficiente, în care te-ai blocat și viața te-a îndepărtat de visele tale? Cum găsești o cale de ieșire în aceste situații?
Încerc mereu să păstrez ridicate energia și motivația mea și a oamenilor din jurul meu. Cred ferm în munca asiduă. Din fericire, nu au existat momente negative în viața mea așa cum m-ai întrebat. În orice caz, încerc să mă uit la jumătatea plină a paharului.
Întotdeauna spun: „Să fiu sănătos, restul se îndreaptă cumva”. Această mentalitate îi face pe oameni puternici, răbdători și calmi.
Iubesc liniștea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.